Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Alla vinnare från The Game Awards

Med Baldur's Gate III och Alan Wake 2 i spetsen, här är alla vinnare.

Audio transcriptions

"Hej allihop och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News. Det är det sista av veckan och vi kommer precis från Game Awards. Showen slutade bara några timmar sedan faktiskt och ja, det fanns en hel del nyheter som om du vill kolla in en massa av dessa höjdpunkter kan du hitta alla trailers och olika utvecklingar och vad inte på din lokala Gamerex-region. Idag ska vi prata om de faktiska vinnarna av utmärkelserna själva eftersom ganska många människor vann utmärkelser. Så ja, låt oss ta en titt på det så fortsätter vi därifrån. Alla vinnare från Game Awards. Adam Wake 2 vann många priser men Baldur's Gate 3 tog hem det största. Årets The Game Awards var inte bara fylld av spännande avslöjanden och tillkännagivanden som Arcane Leon Marvel's Blade, God of War Ragnaroks Valhalla DLC och Baldur's Gate 3 som släpps Xbox-serien. Huvudsyftet med showen är att fira året som har gått så priser delades också ut. Här är alla vinnare från The Game Awards 2023. Så Årets spel gick till Baldur's Gate 3. Som du kan se är detta de nominerade och de Baldur Din Gwon är vinnaren. Baldur's Gate 3 fick alltså priset för årets spel. Alan Wake 2 vann Bästa spelregi. Alan Wake 2 vann också Best Narrative och Best Art Direction, så Alan Wake 2 hade en riktigt bra dag. Bästa musik gick till Final Fantasy 16, men Bästa Audio Design gick till Hi-Fi Rush. Neil Newman vann priset för bästa framträdande för sin roll som Astarion i Baldur's Gate 3. Chia vann Games for Impact. Cyberpunk 2077 för bästa pågående spel."

"Sea of Stars vann Best Indie Game medan Cocoon vann Best Debut Indie Game. Honkai Star Rail vann Bästa mobilspel. Baldur's Gate 3 vann Best Community Support. Resident Evil Village vann priset för bästa VR slash AR-spel. Forza Motorsport vann priset för innovation och tillgänglighet.
Armored Core 6 for Rubicon tog hem Best Action men Legend of Zelda Tears of the Kingdom tog hem Bästa action-äventyrsspel. Baldur's Gate 3 tog föga överraskande hem Best RPG medan Street Fighter 6 tog hem priset för bästa fightingspel. Super Mario Brothers Wonder, en av dess enda utmärkelser, tog hem priset för bästa familjespel. Forza Motorsport tog hem priset för bästa sport/racingspel. Pikmin 4 slutade med att vinna Bästa Sims slash Strategispel och Baldur's Gate 3 vann Bästa Multiplayer."

"Årets innehållsskapare gick till Ironmouse. Bästa esportutövare gick till Faker. Bästa esport Coach gick till Potter. Bästa Esportevenemang gick till League World Championship och Bästa Esport spel var Valorant medan bästa esportlag var JD Gaming. Och slutligen har vi priset för Most Förväntat spel för 2024 som gick till Final Fantasy 7 Rebirth före Bästa adaption vanns av The Last of Us. Så det viktigaste att ta med sig från detta är att vi förväntade oss tre att tre spel skulle ligga i topp, nämligen Baldur's Gate 3, Alan Wake 2 och Legend of Zelda Tears of the Kingdom. Medan Zelda vann en utmärkelse tillsammans med Pikmin 4 och Super Mario Brothers Wonder och Nintendo hade en ganska bra kväll, lyckades Alan Wake 2 vinna tre priser, tre större Baldur's Gate 3 var i topp med ännu fler utmärkelser än så. Så ganska en stor natt för dem i synnerhet. Du vet att det finns många olika spel som var firades av olika anledningar även om showen i sig var lite konstig på grund av det faktum att det här är en prisceremoni först och främst, eller det borde vara en prisceremoni först och främst för att lyfta fram de otroliga kreatörer och utvecklare som har gjort dessa spel som vi alla älskar så mycket. Men av någon anledning när det gäller dessa shower förväntar vi oss en massa tillkännagivanden, så man får alla dessa stora trailers och sedan mellan trailers du vet bara en massa utmärkelser. Här är det bästa äventyrsspelet, här är priset, här är det bästa fightingspelet, här är priset. Det finns liksom inga pauser mellan och ingen chans för dessa utvecklare att fira sina prestationer. Så det var minst sagt en märklig tillställning, även även om de faktiska tillkännagivandena vi fick verkligen var ganska spännande. Massor av stora nyheter och avslöjanden, inklusive som Arik skrev i nyhetsstycket Arcane Leon som arbetar på ett Marvel's Blade-spel, Monster Hunter Wilds tror jag att det heter kommer 2025. Det finns en Jurassic Park-action äventyrsspel på gång. Massor av olika spännande saker är på väg, så se till att gå till din lokala Game Rats-region för allt detta och mer därtill. Annars är det allt vi har att säga om dagens avsnitt av GRTV News så vi är tillbaka nu efter helgen antar jag. Så njut av din helg njut av din fredag och ja, vi ses alla på nästa. Ta hand om er alla."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler