Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Rykte: Nästa Nintendo-konsol har försenats till 2025

Det ser ut som att 2024 kan bli ännu ett år utan en Switch-efterträdare.

Audio transcriptions

"Hej allihop och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News. Idag kommer vi att ta upp något som faktiskt hände i slutet av förra veckan, precis i slutet av veckan.
Ett rykte kom ut, det handlar om, det är ett ganska stort rykte faktiskt eftersom det är en typ av ett som vi har pratat om ett tag. Det handlar om efterföljaren till Nintendo Switch."

"Det har alltid funnits en tanke om att Nintendo skulle avslöja konsolen i slutet av det här räkenskapsåret, vilket innebär i slutet av mars 2024.
Och att den förmodligen skulle lanseras någon gång före semesterperioden så att folk kunde köpa konsolen.
Och det innebär att Nintendos räkenskapsår 2024-2025 kommer att inkludera försäljningen av Nintendo Switch."

"Men även om det ser ut som att det fortfarande kommer att vara fallet när det gäller ett räkenskapsår, ser det ut som att själva konsolen kommer att komma senare än väntat.
Eftersom den är ny för Nintendo.
Och ryktet säger att den har blivit försenad till första kvartalet 2025.
Så låt oss dyka in och ta en titt på det här."

"Rykte. Nästa Nintendo-konsol har blivit försenad till 2025.
Nintendo Switch 2, Super Nintendo Switch eller vad den nu kommer att heta, har tydligen skjutits upp till första kvartalet nästa år.
Det känns som att rykten om nästa Nintendo-konsol har dykt upp varje vecka i några månader nu.
Så de som hävdar att Super Nintendo Switch slash Nintendo Switch 2 kommer att lanseras i höst verkar ganska trovärdiga."

"Tyvärr verkar det inte vara fallet längre.
Tyvärr verkar det inte vara så längre.
Eurogamer och VGC, som båda har ett bra track record när det gäller rapporter om Nintendo, har hört från flera källor att uppföljaren till Nintendo Switch har försenats från slutet av 2024 till första kvartalet 2025.
Tja, en av anledningarna till detta påstås vara att Nintendo behöver mer tid för att polera några av sina egna spel inför lanseringen av en ny konsol."

"Det skulle också innebära att Nintendo Switch 2 kommer att följa i originalets fotspår och lanseras i februari eller mars.
Förändra aldrig ett vinnande lag och allt det där.
Nu till det intressanta med det här, är att om detta är sant, återigen, detta är ett rykte, konsolen har inte ens tillkännagivits och vi pratar redan om att den är försenad."

"Så du måste vänta lite på Nintendo innan vi får någon av den här informationen bekräftad.
Men om detta är sant, och om konsolen har blivit försenad till första kvartalet 2025, då kommer den att lanseras i februari eller mars, ungefär ett år från nu, då väcker det en hel del frågor om vad Nintendo kommer att göra under andra halvåret 2024."

"Sedan väcker det en hel del frågor om vad Nintendo kommer att göra under andra halvåret 2024.
Vi har alltid typ antagit att de kommer att ha den här typen av, som vi har kallat det, en solnedgångsperiod för Switch.
Där många av de spel som har kommit ut är remasters och remakes och den typen av saker."

"Och sedan, i slutet av 2024, under andra halvåret, kommer vi att få den nya konsolen, det kommer att finnas några stora, tunga lanseringstitlar, och det kommer att bära oss fram till 2025.
Om konsolen har blivit försenad kan man anta att lanseringstitlarna också har blivit försenade, att de kommer att lanseras samtidigt som själva konsolen."

"Det vill säga under andra halvan av 2024, står på spel.
Men om alla dessa utvecklare har fokuserat på att göra spel för den nya konsolen, då kommer det att bli intressant att se vad Nintendo har på gång för att fylla och täppa till luckan i detta slags sena 2024-fönster."

"Det betyder sannolikt att slutet av 2024, eller andra halvan av 2024, kommer att bli en mindre hektisk period för Nintendo.
Jag förväntar mig inte att se någon större 3D Mario-plattformare, eller ett nytt, ja definitivt inte ett nytt Legend of Zelda, med tanke på att Kingdom bara var förra året."

"Men jag skulle inte förvänta mig att se ett nytt 3D Mario-plattformsspel, eftersom man förväntar sig att det ska vara en lanseringstitel för den nya konsolen.
Kanske är det också fallet med en ny Pokemon eller något.
Kanske sparade de en ny Pokemon för att lansera konsolen, och nu har konsolen blivit försenad."

"Pokemon kanske kommer senare.
Men hur som helst är vi inte helt säkra än, men saken är den att det här rummet är stort, eftersom det lämnar många frågor, och Nintendo kommer att bli tvungna att svara på dem någon gång, eftersom, tja, vi närmar oss slutet av detta räkenskapsår, och det är dags att börja göra förväntningar och förutsägelser om vad nästa räkenskapsår kommer att innebära."

"Och det kommer sannolikt att bli, i Nintendos fall, Vi ser fram emot ett bra räkenskapsår, men det kommer att komma senare än väntat eller något liknande.
Så jag skulle säga håll ögonen öppna för mer information om detta."

"Det börjar bli bråttom, så jag tror att vi kommer att få höra mer om det här mycket, mycket snart.
Så, ja, förvänta dig mer information om Super Nintendo Switch, som vi manifesterar att den ska kallas, under de närmaste månaderna och veckorna."

"Men fram till dess är det allt vi har tid med i dagens avsnitt av GRTV News.
Vi är tillbaka i morgon, nästa vecka, så vi ses alla på den.
Ta hand om er, allihop."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler