LIVE
HQ
logo hd live | Phantom Fury
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Svenska
   Gamereactor
   Videos
   HQ

   GRTV News - PS2 verkar ha sålt ännu bättre än väntat

   Det föreslår den före detta PlayStation-chefen Jim Ryan.

   Audio transcriptions

   "Hej allihop och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News. Det är april nu och väl med det är fallet har vi precis kommit från den stora påskhelgen och liksom vi har bara April Fool's Day som var en bankhelg för oss i Storbritannien och med det som fallet bör det sägas att A. att det inte finns en stor mängd färska spännande nyheter där ute och B. av de färska spännande nyheter som finns där ute är många av dem svåra att avgöra om de är sanna eller inte på grund av att det är första april. Men det finns en sak som vi verkar vara ganska säkra på och det är ett påstående om att tidigare PlayStation-chefen Jim Ryan har gått ut med. Vi har vetat ett tag att PlayStation 2 är den bäst säljande konsolen genom tiderna, men det verkar som om Jim Ryans senaste kommentarer att den är ännu mer framgångsrik än vi har trott. Så med det i åtanke låt oss dyka in och kolla upp det här. Just det, Jim Ryan hävdar att PS2 sålde mer än 160 miljoner enheter. Är detta sant? Den nya före detta PlayStation-chefen tog farväl till rampljuset genom att öka PlayStation 2-siffrorna med 5 miljoner. Från och med idag, april 1 april, vilket var igår, är Jim Ryan inte längre officiellt en del av PlayStation-toppen."

   "Den tidigare VD:n för Sony tog farväl av spelarna i en podcast om PlayStation blogg där de gick igenom Ryans hela karriär med företaget under mer än 30 år. En av de första Sony PlayStation-kontoren i Europa direkt efter lanseringen av den första modellen ända fram till idag. En historia om mediet utan tvekan, men som har lämnat en ganska överraskande anmärkning som en epilog. Ryan hävdar att PS2 är den bäst säljande konsolen i historien, sålde 160 miljoner och inte 155 miljoner som de officiella siffrorna från Sony själva, vars senaste uppgifter om hårdvaran är från 2012. Men är dessa siffror verkliga? Ville Ryan utnyttja dem för att skapa ett sista mediadrev? Det är svårt att säga även om användaren Zugex på Nikko Partners har gjort en ganska detaljerad undersökning av frågan i en tråd på X slash Twitter. Den viktigaste punkten i undersökningen är att nio månader har gått sedan det senaste officiella datumet och nedläggningen av PlayStation 2 fram till januari 2013. Det är också viktad baserat på officiella uppgifter om PS3-distributionen under de första månaderna av samexistens."

   "Uppskattningen tyder på att PlayStation 2, i avsaknad av officiella siffror bortom Ryans ord, faktiskt kunde nå 159,1 miljoner, vilket avsevärt ökade gapet till Nintendo DS och sätter ett nytt mål för Nintendo Switch som man hoppas ska ta över förstaplatsen år 2024. Vad tycker ni om detta? Talar Jim Ryan sanning?
   Så ja, det verkar som om PlayStation 2 är ännu mer framgångsrik än vi har kommit att tro att det skulle vara. Den var redan ledande. 155 miljoner är en enorm summa och det är en som vi inte skulle, vi förväntar oss egentligen inte att något ska ta det om inte Nintendo Switch kan komma ikapp. PlayStation 4 nådde ett tak på cirka 170 miljoner enheter, men den har utgått ur sortimentet, Jag säger att den har utgått, den tillverkas inte längre så PlayStation 4 kommer inte att komma i närheten av den siffran. Nintendo Switch är den enda som du tittar på och tänker, det är förmodligen har en chans att göra det eftersom PlayStation 5 redan är halvvägs genom sin generation, den är uppe i ungefär 50 miljoner enheter nu, så den skulle antingen behöva ha en riktigt lång generation, PlayStation 5, eller så skulle det behöva en massiv tillströmning av försäljning. Nintendo Switch, å andra sidan, eftersom vi vet att den inte kommer att bli få sin efterföljare troligen 2024, vilket innebär att den har det här året på sig att komma ikapp. Nu det handlar om cirka 140 miljoner enheter, Nintendo Switch, vilket innebär att man måste komma ikapp PlayStation 2:s ursprungliga försäljning måste den generera cirka 50 miljoner men för att komma ikapp PS2:s senaste siffran som Jim Ryan har slängt omkring sig måste den komma upp i ytterligare 20 miljoner enheter, vilket är en enorm mängd, men som vi har vetat från att se Nintendo Switch försäljning genom åren, folk gillar den här konsolen och även när Nintendo Switch efterföljaren kommer ut förväntar jag mig att Nintendo Switch kommer att fortsätta sälja och troligtvis fortsätta att tillverkas under en kort tid också, så det finns en mycket verklig chans att Nintendo Switch blir den bäst säljande konsolen genom tiderna, men fram till dess kommer PlayStation 2 har ett ännu större försprång i toppen av tabellen, så det är den viktigaste sak att ta med sig. Annars är detta all tid vi har på dagens avsnitt av GRTV News, vi kommer tillbaka nu i morgon för nästa en av veckorna så håll ögonen öppna för det där vi förhoppningsvis kommer att prata om något betydligt mer intressant men ja, tack för att ni tittade och vi ses i nästa avsnitt. Ta hand om er alla."

   GRTV News

   Fler

   Videos

   Fler

   Filmtrailers

   Fler

   Trailers

   Fler

   Events

   Fler