Svenska
Gamereactor
Videos
Fallout (Amazon)
HQ

GRTV News - Fallout kommer att ha premiär ännu tidigare än väntat

Amazon har avslöjat att den efterlängtade showen kommer att anlända tidigare än planerat den Prime Video.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV-nyheterna. Idag har vi ganska en snabb en för dig faktiskt. I huvudsak en av de största sakerna som händer i spelsfären den här veckan är att TV-serien Fallout gör sin debut."

"Det är på grund av läget i april när det gäller spelsläpp och evenemang och sånt sådana saker och du vet stora tillkännagivanden som vi vet kommer. Fallout är förmodligen veckans gigant på många sätt och en sak som de flesta förväntar sig.
Och det är tydligt att Prime Video förstår det eftersom de faktiskt har tidigarelagt premiären datum eller jag antar premiärtiden för oss i Europa lite framåt igen. Så du vet att den ursprungligen förväntades komma ut, jag tror kanske den 12 april och den fördes fram till den 11 april. Det är fortfarande den 11 april för oss i Storbritannien och Europa, men i vissa regioner är det nu faktiskt den 10 april. Så ja, lite av en tidsförändring. Så låt oss dyka på det och se exakt när showen kommer att ha premiär på Prime Video nu."

"Så Fallout kommer att ha premiär på Prime Video tidigare än planerat. Vissa av er kommer att kunna se den efterlängtade serien på onsdag, vilket är imorgon. Den första teaser-trailern för Amazons Fallout-serie avslöjade att alla avsnitt kommer att visas på Prime Video den 12 april men premiären flyttades senare fram till den 11 april."

"Nu är det dags för en andra flytt och det finns ännu fler goda nyheter. Amazon har meddelat att Fallout nu kommer att ha premiär på Prime Video kl. 02.00 BST 03.00 CEST den 11 april.
Så jag är nog inte den enda i Europa som kommer att vara lite sömnlös på torsdag morgon efter att ha bingat den första säsongens åtta avsnitt direkt. Så ja, det är fortfarande 11 april för oss i Storbritannien och Europa, men det här är en viktig bit att ta från det också eftersom det nu är den 10 april kl. 18.00 PT för dem som bor på västkusten i Amerika och jag antar 11 p.m. ET för dem på östkusten. Så lite tidigare än förväntat. Men ja, till skillnad från vissa Prime Video-program och vissa program som finns på streamers i allmänhet i dessa dagar Fallout kommer inte att göra en veckovis release sak så vi kommer inte att att se något hända som vad som hände med Invincible till exempel där de släppte fyra avsnitt varje vecka, sedan tog de en paus på tre, fyra månader och sedan släppte de de sista fyra. Nej, Fallout gör inte det. Alla avsnitt kommer på sin premiär så på torsdag morgon för oss i Storbritannien och Europa kommer du att kunna hoppa på Prime Video och kolla in hela den första säsongen av showen. Med den kommande upp mycket snart kan du förvänta dig att våra recensioner landar relativt snart också. Vi kommer att täcka showen ganska omfattande så håll ögonen öppna för det och annars ja, se till att låta oss veta vad du tycker om showen. Är du upphetsad över det? Jag är verkligen glad för den. Jag tror att detta kommer att bli en riktigt intressant typ av premiss och jag tror att det är den typ som vi verkligen behöver också. Det är inte som en TV-anpassning eller en filmatisering av ett spel som det känns som att vi inte nödvändigtvis behöver det just nu, som vi har sett med potentiellt The Last of Us. Jag tycker att det var ett av de riktigt välgjorda men jag tror inte att det nödvändigtvis behövde den anpassningen. Vi har inte haft ett Fallout-spel på evigheter och det ser inte ut som om vi kommer att få ett Fallout-spel på ett tag heller, så det här känns som en riktigt passande anpassning, särskilt en som kommer att driva berättelsen framåt också. Så ja, låt oss veta vad du tycker om det nedan och annars låt oss veta om du kommer att stanna upp för det? Kommer du kanske att gå upp tidigt för att titta på Fallout? Personligen gör jag inte det, jag tittar på det på torsdagar vid en rimlig tidpunkt men låt mig veta vad du har för planer. Annars kan du se till att lyssna i morgon då vi kommer att troligen kommer att prata om antingen Star Wars Outlaws eller Joker Folly och Deer så ja håll dig inställd på det. Annars tack för att du tittade och vi ser er alla på nästa avsnitt."

"Tack för att ni tittade!"

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler