Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News Quentin Tarantino ryktas ha konserverat sin tionde och sista film

The Movie Critic påstås ha lagts ner bara några månader innan den började filmas.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News. Idag har vi en lite av en intressant en för dig.
Det är ett rykte faktiskt, vi täcker inte rykten särskilt ofta på GRTV News men det är ett ganska intressant rykte så jag tänkte att vi skulle plocka upp det.
Quentin Tarantino har under en längre tid varit i färd med att skapa sin så kallade sista film, hans tionde och sista stora regissörsinsats."

"Den skulle heta The Movie Critic och det fanns flera olika rapporter från produktionsbolagen om att den skulle spelas in någon gång under hösten.
Så den var på väg och skulle förmodligen släppas någon gång 2025. Generellt sett använder Quentin Tarantino inte så mycket specialeffekter.
Så även om man kan förvänta sig att han tar god tid på sig för att se till att redigeringen görs på ett så raffinerat sätt som möjligt, kan man inte förvänta sig att det ska ta lika lång tid som det tar för vissa av de moderna green screen-filmerna att göra."

"Men poängen är att det var meningen att filmen skulle spelas in på hösten, så vi antog att den här slutfilmen skulle bli av.
Men det verkar som om det inte kommer att vara fallet längre eftersom det nu finns rykten som säger att Quentin har ställt in den.
Så låt oss dyka in och ta en titt.
Rykten. Quentin Tarantino har ställt in sin tionde film. The Movie Critic var tydligen inte tillräckligt bra för att bli hans sista mästerverk."

"Quentin Tarantino har sagt att han vill sluta göra film efter sitt tionde fullängdsprojekt.
Vi var många som blev både ledsna och glada när han äntligen avslöjade The Movie Critic förra året.
Vi har bara fått mindre uppdateringar sedan dess, inklusive påståenden om att han skulle samarbeta med Brad Pitt igen.
Det verkar dock som om vi kan glömma allt vi vet om filmen, inklusive namnet."

"Eftersom deadlines vanligtvis är mycket pålitliga, hävdar Justin Kroll att Quentin Tarantino har beslutat att avbryta The Movie Critic och går tillbaka till ritbordet för att få några nya idéer om vad hans tionde och sista film kommer att bli.
Det är värt att komma ihåg att detta inte är första gången som Tarantino har delat med sig av idéer offentligt och sedan ställt in sina planer.
Det mest kända exemplet är att han först lämnade The Hateful Eight men senare bestämde sig för att återvända och avsluta den."

"Så det kanske fortfarande finns en chans att vi får se The Movie Critic någon dag, om vi frågar tillräckligt snällt.
Nu tycker jag att det skulle vara ganska intressant att tänka sig att han kanske gör en tionde, du vet, han gör det här, avbryter den här filmen, och gör eventuellt en annan tionde film.
Och sedan kanske han, efter några år som pensionär, tänker, vet du vad, låt oss faktiskt avsluta The Movie Critic och komma ut därifrån, se om folk gillar det."

"Man vet aldrig. Men återigen, vi vet faktiskt inte, detta är ett, detta är ett rykte från en vanligtvis mycket pålitlig reporter på deadline.
Så även om du förmodligen kan ta informationen med ganska stor tillförsikt tills du hör från Quentin, är den inte nödvändigtvis bekräftad.
Så håll ögonen öppna för att höra mer om detta, utan tvekan, mycket snart."

"Jag gissar att om detta är sant och The Movie Critic har ställts in av Quentin, så kommer vi också att se olika saker i den typen av produktionsrapporter, som säger att det inte kommer att bli någon inspelning av filmen i höst.
Så, ja, håll ögonen öppna för mer om detta mycket snart. Och när det gäller vad Quentin kommer att göra för sin tionde film, tror jag inte att Quentin vet det, så vi får helt enkelt hålla ögonen öppna för det också.
Men ja, vi är tillbaka nu för veckans sista GRTV-nyheter eller mina sista GRTV-nyheter för veckan i morgon bitti."

"Så håll ögonen öppna för det. Och annars hoppas jag att du njuter av resten av din torsdag. Så, ja, vi ses alla i nästa. Ta hand om er, allihop."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler