Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Film Frenzy: Avsnitt 14 - Vi avslutar Simian-säsongen med en sista Ape-Out-session

Alex delar med sig av sina tankar om Kingdom of the Planet of the Apes och hur filmen står sig mot Matt Reeves fantastiska tidigare trilogi, och vilket prejudikat det skapar för framtiden. Vi gör också en kort förhandstitt på Furiosa: A Mad Max Saga efter dess megamottagande i Cannes i år.

Audio transcriptions

"Hej allihop och välkomna tillbaka till, jag tror att det här är vårt 14:e avsnitt av Film Frenzy. Det är bara jag och Alex igen. Bara de sanna Film Frenzy-fansen. Ja, vi är Film Frenziest.
De frenetiska filmfansen. Men hur som helst, idag ska vi göra det vi lovade att vi skulle i månader vid det här laget och vi kommer att avsluta Simian-säsongen."

"År. Ja, det har känts som år hittills. Vi har pratat om apor och apor i månader.
nu och det är dags att göra avsnittet. Nu, liten friskrivningsklausul, vi har en ap-expert i det här rummet här idag eftersom Alex har sett Kingdom of the Planet of the Apes, men jag har ännu inte haft en chans att se den. Så vi kommer att luta oss mot dig, Alex, för den här gången."

"Ja, det är bra. Och du vet... Så fortsätt, fortsätt. Berätta för oss om den då. Är det en bra film?
Är den värd att titta på? Om jag, om jag, om jag får, om jag får, om jag får, jag ska bara göra min apa gå. Och, du vet, jag ska apa ut lite grann. Om du kan se på den här, du behöver ha höfterna bakåt. Kan du se på den? Du behöver dina höfter tillbaka. Du måste gå så här. Du vet... Och han är borta. Och han är borta. Och han kommer tillbaka. Jag såg videon ...i... Förlåt, jag ramlade av stolen. Vad var det, det var en av talkshowerna, eller hur, och de hade Kevin Durant och killen som spelar... Vem är huvudapan i den här, i den här filmen? Owen Teague, Noah. Ja, det var, det var verkligen... Det är förbluffande, eller hur?
För man ser hur det känns verkligt när man ser honom, även när de inte ens är i mocap. Det är bisarrt. Så det är riktigt bra gjort. Kevin Durant är som nära. Vad?
...en underbar dag! När han gör det i hela filmen. Och han kommer över och..."

"även när de gör hela, du vet, du såg den biten på talkshowen. I tror jag har sett samma sak där Owen Teague gör så här. Ja, ja, ja, ja.
Och de blir som apor. De blir verkligen apor. Det är vad jag alltid har älskat med ända sen Andy Serkis-rollerna, är att de har engagerat sig i att vara som.., Tänk om aporna verkligen var så smarta? Och jag vet inte, den här filmen.., är ju början på en ny trilogi, eller hur? Så man kan inte... Den har mycket att göra."

"Den har mycket att sätta upp. Jag såg den i IMAX. Jag vet inte vad jag är besatt av med IMAX på sistone, men jag tror att jag råkade boka IMAX-platser för att jag ville se den när som helst, men den känns riktigt lång. Och berättelsemässigt känns den som fan fiction av Andy Serkis-filmerna, för de filmerna är riktigt, riktigt välskrivna, överraskande välskrivna. Den är som när man säger till någon att Kung Fu Panda är riktigt bra skriven. Och de säger: "Jaha."

"filmen som heter Kung Fu Panda har hyfsad, typ, skrivning i den. Och det är som, ja, ja, det gör den.
Det är samma sak med Apornas planet-filmerna. Det är som filmerna där någon är går halva tiden är riktigt bra. Ja, det är det. Även om hälften av dialogen bara är.., nån som säger nåt på bruten engelska för att de lär sig prata halva tiden. Matt Reeves-filmerna är kategoriskt undermåliga. Den här är, den är okej."

"Den är hyfsad. Proximus är den överlägset bästa karaktären. Apkungen. Ape King. Ja. För han är...
...han är Proximus Caesar. De förklarar inte om han faktiskt är en ättling till Caesar eller om han bara gör anspråk på det namnet, vilket är en annan sak, det finns så många intressanta punkter i den här filmen som de kunde göra, men de gör det inte riktigt. Så det är, som jag sa, den känns lite fan fiction-aktig. Det är lite enligt böckerna, enligt siffrorna. Den tar några steg bakåt när det känns som att den borde ta dem framåt. Det mänskliga elementet är fortfarande starkare än om jag hade en perfekt film med bara apor. Om jag verkligen, för jag tror Det är där det intressanta ligger. Hur ser apornas samhälle ut? Det är det biten som alla älskar. Och i Dawn and War, när de slåss mot människorna, är det intressant, för vem ska ta över den här postapokalyptiska världen? Ja, det är det. Medan nu, det är typ 300 år senare. Visst aporna borde ha lite mer av ett grepp, men det finns fortfarande den här grejen med, nej, människor kan, människor kan göra comeback, du vet? Människor kan komma tillbaka."

"från det här. Det finns många intressanta idéer. Jag hoppas att de utforskas i trilogin, men jag skulle säga att den här filmen, den känns som en bokadaption, som om någon adapterat en bok bit för bit för bit för bit.
Och det kommer man nog att se om man ser den, för det känns som om historien är väldigt da da da da da da och sen och sen och sen och sen och sen och sen, snarare än som... så Proximus, till exempel, dyker inte upp förrän två tredjedelar in. Medan jag trodde att det skulle vara att vi har dubbla huvudpersoner, på sätt och vis. Du har Proximus och du har Noah, och de är på kollisionskurs. Och det är sant, men samtidigt är man mycket mer mer fokuserad på Noah och hans resa, och hans resa är inte alltid så intressant. Ja, det är det."

"Han gör bara saker. Ja, det är intressant, för som du säger, den här filmen är inte bara- det är inte bara en film, eller hur? Det är inte som... det är en upplevelse. Ja, inte som när vi såg...
Den får mig att hoppa på stolen, den får mig att... du vet, den får mig att efterapa den.
Det var "Rise of the Planet of the Apes", som var den första i Matt Reeves trilogi."

"Ja, det var den. När den kom ut kändes det som, okej, det här är början på...
omstartar Monkeys, vi vet inte vart det ska ta vägen, men här är början på något, eller hur? Medan den här, du vet att det är - särskilt med det sätt som typ av filmindustrin har utvecklats på senare tid, vet man att det inte bara är en film. Den kommer att fortsätta någonstans, det kommer att bli mer. Och det finns till och med... Jag tror att det till och med fanns ett rykte nyligen att de vill utöka det till nio filmer totalt. Jag tror att det inkluderar Matt Reeves-filmerna. Ja, det gör jag. Så det finns tre trilogier, i princip. Så de kan gå, typ, det här är, typ, den medeltida eran. Ja, och sen kommer människorna tillbaka. Och då blir de super moderna, du vet, de är alla som... Ja, de kommer att åka upp till rymden eller något, jag vet inte."

"Jag vet inte, det är bara... Jag har alltid gillat idén med apfilmerna, men...
tror att de behöver vara - ja, de behöver bara vara mer om aporna, mindre om människorna.
Det är samma sak med Godzilla Kong. Folk kommer för att se filmerna och.., Jag är säker på att det är väldigt dyrt. Att göra en hel apfilm måste vara så mycket dyrare."

"dyrare. Och förresten, hemsk amerikansk accent på Freya Allen. Helt diabolisk.
Typ, genuint dålig. Hur kunde ingen ta det... Hur kunde de filma de tagningarna och säga, bra jobbat, Freya, du vet? Vad i helvete? Verkligen saker som bryter inlevelsen. När Owen Teague och Kevin Durand har gått i apskola i sex veckor, kan de då inte ha fått en dialektcoach till Freya Allen under den tiden? Det irriterade mig verkligen. Men hon kan bara casta en amerikansk skådespelerska, du vet? Eller bara låta henne prata med brittisk accent, för gissa vad? Världen har varit över i 300 år, det spelar ingen roll hur folk låter som längre. Det spelar ingen roll. Jag vet att den utspelar sig i Amerika, och de är fortfarande..."

"tror att de fortfarande är på västkusten, för de första filmerna- den första- Rise tar i San Francisco, och sedan är de i Redwoods, och så de- och Dawn är fortfarande det som deras huvudsakliga territorium. Jag minns inte var de hamnade i krig. Jag måste se om "Rise", Jag har inte sett om Dawn in War än, men jag vill verkligen göra det. Men i den här filmen finns det också..."

"två låtsasdödsfall, så att nån blir bortspolad och man tänker.., Okej, men de kommer tillbaka i slutet, för vi har inte sett någon kropp. För även om de här filmerna inte är omotiverat våldsamma, kan de ändå visa dig när någon är död. Som i Rise, när gorillan blir skjuten, och han har... innan han dör, man ...vet du? Caesar springer fram till honom och håller om hans huvud. Han säger: "Du vet, det är som..."

"...den mest tragiska döden i nån film nånsin. Och du vet, man hör det hela tiden i...
Apes-filmen, i Matt Reeves-versionerna, men i de här, är det som, någon- två personer faller i vatten, och man ser inte deras kroppar, och man tänker, ja, de kommer säkert att komma tillbaka i den andra, vilket kändes ganska billigt för mig. Och om de inte gör det, vad fan var..."

"Vad fan var det för dödsscener? Ja, det är grejen med Ap-filmerna också, är att det här är den fjärde som utspelar sig på samma plats.
Det påminner mig lite om Star Wars och Tatooine-problemet, som visserligen har blivit mindre av ett problem på senare tid, måste jag säga. Men, ja, vi gick igenom den fasen ett tag, där vi tänkte: "Den här nya Star Wars-filmen? Ja, var utspelar den sig? Åh, det är på en ökenplanet. Du är..."

"som, okej, ja, okej. Det är så man känner igen Tatooine. Ja, så, jag vet inte, jag bara... Jag tror att du börjar den här nya trilogin, ja, den utspelar sig betydligt längre fram i tiden, eller hur? Det är en sak, så du har tidsskillnaden till din fördel. Men jag skulle vilja se en Apes-film som som utspelar sig någon annanstans, du vet? Det är... Det är samma... Åh, jävlar! Det är jag! Det är jag! Det behöver inte vara... Det är Asien! Det behöver inte vara i Europa eller nåt. Det kan vara... Det kan vara..."

"Australien, eller det kan vara någonstans som Kina eller något. Hur många apor finns det?
I Australien? Det är den enda frågan, för jag förstår poängen, men i alla fall...
i Matt Reeves filmer, måste alla vara på den platsen. Åh, ja, ja, ja. För att det är bara några år sedan sjukdomen, och alla apor som vi ser, jag vet inte riktigt hur det fungerade. Jag älskar filmerna, men jag är inte så mycket för Lawmaster, så jag..."

"vet inte om sjukdomen som utplånade alla människor fördes över till aporna och gjorde dem till alla apor smarta över hela världen, eller om det fortfarande bara är ättlingarna till den ursprungliga som Caesar gjorde smarta med den där drogen. Med hjälp av uteslutningslagen tror jag att vi kan...
säga att det faktum att Amerika föll sönder så snabbt som det gjorde ganska mycket innebär att resten av världen föll sönder, för annars är det som att Amerika kollapsar och faller sönder i Europa."

"Jag tänkte: "Vet du vad? Räkna ut det här. Vi är okej. Vi ses senare, pojkar. Ja, så jag vet inte. Jag tror... Jag tror bara...
att det finns många frågetecken på andra ställen som kan utforskas. Det är som... Det är som hela.., på 80-talet när de gjorde en massa utomjordingar och sci-fi-filmer, Var landar utomjordingarna? Det är i Amerika, och man tänker, okej, okej, ja. Men de kanske ska dit."

"Nästa film kanske vi går in där. Kanske, kanske det är en bra poäng, men jag tror bara att det finns en hel del möjligheter att utforska olika element och saker, och, ja, du vet, bryta sig loss lite från Caesar.
Caesars historia var fantastisk. Låt oss se historien existera och vara det typ av sak. Caesar-symbolen, förresten. De har en Caesar-symbol i den här filmen. Jaså, har de? Ja, och de håller den..."

"de håller upp sina händer tillsammans så här. Åh, det är inte... det är aporna tillsammans. Det är som pinnarna.
Det är aporna tillsammans som är signaturen. Det är pinnarna som Caesar, liksom, inte bryter i den första filmen, så det är symboliken där. De borde ha gjort det i Rom. Säg hans ord! De borde ha gjort det i Rom och gjort Caesar till kejsare. Det är i princip så. Jag menar, det är..."

"Proximus utstrålar, han är som... De har till och med en bit där någon säger att Proximus älskar romersk historia. Han älskar att lära sig om antika Rom och sånt, så han måste, han är lite av en cosplayer, tror jag, vilket är en riktigt intressant detalj, som får mig att önska att han var med i filmen längre, för, typ, appolitik är något som skulle kunna vara riktigt kul. Nej, det borde... Jag tror att det är det som är grejen, eller hur?
Att man tänker att man kunde ha tagit lite fler risker med berättelsen."

"Det här är en historia som vi har sett förut, inte bara i den här trilogin från Matt Reeves, utan även i alla andra apfilmer som någonsin har existerat. De har alla varit väldigt lika det här temat, så jag tror att det finns tydliga delar av historien som utspelar sig på den amerikanska östkusten, för det finns en scen med Frihetsgudinnan, eller hur? Jag tror det. Är det inte i trailern där den är, typ, begravd under massor av sand? Eller så var det en blinkning till en av de äldre filmerna, för, du vet, en av de äldre filmerna då de använde de riktiga kostymerna och såg de ut som Sasquatches, i princip. Ja, det var... Det var mycket av det som utspelade sig på östra kusten i New York, så... De gamla, ja, ja. Jag tycker bara att det skulle vara trevligt att se att de här berättelserna sprids till olika områden, du vet? Det är bara att ta en liten risk, och vet du vad det påminner mig om också? Samma typ av idé, är Mad Max. Jag vet att vi ska prata om Furiosa om en stund, men jag tänker bara, typ, Mad Max är bra för den skildrar perfekt vad man kan förvänta sig av apokalyptiska Australien, som en stereotyp, eller hur? Ja, det är det. Och visst, Mad Max-serien är..."

"...är en mycket mer samlad insats. Man ser inte många Mad Max-filmer.
Det fanns många på 80-talet, men nuförtiden är det ganska ovanligt att se en Mad Max-film.
så man bryr sig inte om att den utspelar sig i Australien. Men om vi ska fortsätta att se fler av de här filmerna, verkar det som att vi kommer att få, nu, att döma av mottagandet av Furiosa, George Miller har många idéer. Han gör har många idéer. Men jag skulle gärna vilja se hur Mad Max är på en annan kontinent, kanske Sydamerika eller nåt. Ja, det vore... Det skulle vara... Hur Mad Max är med apor."

"Ja! Ja! Det kanske är samma värld. Det är samma universum! Det finns inte så många apor i Australien. Jag tror inte att det finns så många apor arter. Men det är väl det som är temat, eller hur? Det finns inte många apor i Amerika. Så allt var en del av... Många djurparker. En massa djurparker, en massa tester anläggningar. Men det är grejen, man kan ta det konceptet och översätta det till så många olika regioner runt om i världen. Ja, det kan man. För om vi bara pratade om apor, då skulle det ha utspelas i Afrika, eller hur? Eller, jag antar, kanske Asien? Asien, ja. Men å andra sidan, de nämna, eller hur? De nämner gibboner i den här filmen. Det har aldrig någonsin funnits en gibbon i någon av dessa filmerna, även om de är apor. Och så, säkert, eftersom om orangutanger, gorillor, och schimpanser alla kan dra nytta av detta, som Alzheimers botar sjukdom eller vad som helst. Ja..."

"Sedan nämner de även gibboner som en apa som också är på den nivån.
Varför ser vi dem inte? Varför finns det inga gibboner här? För jag vet att de är.., inte kommer att vara lika starka eller vad som helst, men de är roliga små killar, och de kan vara en bra liten komisk sidokaraktär. Om man har Gibbon Graham, som.., flyger runt, gör sin shtick, bär, liksom, några jeansshorts eller något. Det, du vet, det är.., som killen i, du vet, han i War? Det är den lilla schimpansen i "Kriget", spelad av Steve Zahn, som har sin lilla Parker på sig hela tiden. Han har en liten kappa och en liten mössa, och han ger tummen upp till alla hela tiden. Gör honom bara ...igen. Matt Reeves är en mycket seriös regissör, liksom de här filmerna, ...du vet? Han gör saker som att "Batman" inte är en skämttung film, och det är inte Rise, War, and Dawn heller, men de har en skämtkaraktär i sig för det mesta, och de har några ganska, typ, roliga bitar, för i slutet av dagen, det är apfilmen, du ni vet? Den kommer inte att vinna några stora priser. Det är ingen Schindler's list på i slutet av dagen. Det är ingen Schindler's list. Men nej, låt oss prata om filmer i allmänhet, för nu är den här ute, och vi har, när vi spelar in den här, har granskningsembargot för Furiosa hävts. Inte för att den har visats för många, utan för att filmpremiären i Cannes har ägt rum, och vi har sett den, i princip, den är massivt hyllad. Massor av människor ger den toppbetyg. En del, många människor är att den inte är riktigt lika bra som Fury Road, men de säger att den är riktigt, riktigt bra i vilket fall som helst. Så, med Furiosa på gång, med Kingdom of the Planet of the Apes här, och med Dune del 2 i åtanke, vad tror vi kommer att vara, typ, packningsordningen för action filmer hittills under 2024? Det är konstigt att actionfilmer är de filmer som du också tänker på, Dune är kanske inte nödvändigtvis en actionfilm, men den har mycket action."

"i den. Det är filmerna som vi tänker, okej, de kommer förmodligen att vara uppe för en hel del priser. Det kommer förmodligen att finnas några indie-darlings från Frankrike och Korea som hamnar i resten av listorna också, men... Yorgos med sin typ av vänlighet. Ja, han är, du vet.., Family Guy-grejen, där de håller på att drunkna, och Peter säger: "Jag brydde mig inte."

"för farfadern. Ja, ja, ja, ja. Det är bara sig självt, och jag var, du vet, det är, det är hur Jag känner ibland för Yorgos Lanthimos, för jag älskar The Lobster. "Killing of a Sacred Deer" är mycket bra, men med tiden har han både blivit mer tam och insisterat mer på sin egen, liksom, konstighet.
Dialogen i "The Lobster" och "Killing of a Sacred Deer" är så konstig att man vet att att den avskräcker vissa människor, medan den i Poor Things och The Favourite, särskilt Poor Things, Det här är Yorgos för massorna. Det här är inte Yorgos när han är som bäst. Kanske är jag..."

"...en grindvakt, kanske en hemsk liten man, men jag... Men ja, Furiosa har det där...
mördartema också, du vet. Det är allt jag är hypad att se. Så fort den går upp på biograferna, ska jag kommer jag att stå upp. Ja, jag kan inte vänta på det. George Miller är en regissör, en actionregissör, till skillnad från de flesta andra vi ser. Det faktum att hans huvudkaraktärer knappt säger något, och de är ändå ikoniska. Jag vet, ja. När han säger 30 repliker tänker jag.., att jag inte riktigt förstår hur få repliker det är förrän man jämför med Fury Road, och det är som, Tom Hardy sa 60 repliker, och du säger, han sa ingenting i den filmen."

"Det är ju helt galet. Hälften så mycket? Det är förbluffande. Jag tror att det är, um, jag är verkligen glad för det själv.
Jag tror att det kommer att bli utmärkt. Jag kan inte vänta med att faktiskt gå och kolla in den på bio.
Det är mycket som hänger på den. Fury Road är fantastisk som en actionfilm. Den är.., den kom också vid den tiden, där det är mycket praktiska effekter. Det är väldigt tajt, ...också, du vet. Det är inte en lång film. Det är en av de där filmerna som är typ två timmar lång."

"Det är precis vad man vill ha ut av en film. Exakt, ja. Den är helt inspelad är en sak. Den är den perfekta symbolen för vad en actionfilm ska vara.
och kan vara. Så jag tror att mycket hänger på den här filmen, och att döma av mottagandet som vi har sett i Cannes, så är den där uppe. Det är sju minuters stående ovationer. Kan du..."

"föreställa dig att stå och klappa i sju minuter? Det är bara Cannes, för att inte uttrycka det så, det är bara Cannes skitsnack i ett nötskal, är det inte? Ja, det är det. Som vem, sju minuter stående ovation. Jag skulle, tydligen, jag skulle vilja ge den 15. Det är som, andra, det är som, Ja, ja, vissa får 15. Om du får fem, är det som att du borde avsluta ditt liv, Förstår du? Du har inte gjort något för dem, men de ger dig ändå en fem minuters stående ovation. Fem minuter på mina händer som klappar. Mina händer kommer att vara ömma som fan. Ja, du vet vad jag inte förstår, liksom, är, vad gör skådespelarna och regissören gör? De bara står där och säger: "Tack, tack så mycket. Det är som en video jag har Annie Taylor-Joy, och hon säger: "Tack, tack så mycket. Och Chris Hemsworths tar in allt och är som Dementorer i verkligheten. Det är den..."

"del av Cannes och filmkulturen som jag aldrig har förstått. Den sortens elitistiska, typ, låt oss bara göra det, låt oss bara, fem, sju minuter i sträck av applåder. Ja. Jag kan inte få bakom det. Vi tar föräldralösa lever till efterrätt. Yeah. Ja. Det är... Det är, det bara förbryllar men jag vet inte, jag tycker att det ser spännande ut, och jag tror att det kan vara, grejen är med, med Furiosa, det som oroar mig lite, dock, är att jag inte tror att den kommer att landa kommersiellt."

"Jag tror att Kingdom har det som den tidigare trilogin hade, folk som ser ut, ja, jag vet, och allt det där, men Furiosa, jag minns inte, Jag tror inte att Fury Road var en enorm framgång kommersiellt.
och jag tror att den drog in 700 miljoner dollar, vilket är mycket pengar, men det här är en tid då box office blomstrade, och filmer för miljarder dollar poppade upp till vänster, höger och i mitten. Den drog in 380 miljoner på bio. Åh, 380, det är ännu värre."

"Det är det som oroar mig lite, jag vet inte om det nödvändigtvis kommer att bli så, den kommersiella framgång som vi ser. Och den hade en budget på 154 till 185 miljoner, så jag tror inte ens att man kan säga att det knappt är en framgång. Om vi räknar in dubbla, om vi går för den lägre uppskattningen av det, och vi säger att du behöver dubbla det, är det knappt en framgång. Ja, det är det som oroar mig lite, för, liksom, vi vet hur produktionsbolag kan vara nuförtiden, och hur mördande de kan vara, och om det här filmen inte tjänar de pengar den behöver tjäna, kommer vi förmodligen inte att se en annan Mad Max-film på ett ett tag, om någonsin, från George Miller, alltså. Så det är det som oroar mig lite, men jag hoppas att det går bra. Jag hoppas att den lyckas, och jag hoppas att folk kommer att titta på den och njuta av den, för den ser helt fantastisk ut. Och den dödade Anya Taylor-Joy också. Har du sett den där intervjun där hon bara ser ut som om intervjuaren frågar henne.., hur det var att filma för George Miller, och hon..."

"stirrar bara tomt på honom, för hon är fortfarande Furiosa, det är därför. Jaha.., Nej, hon sa: "Fråga mig om 20 år. Och det var samma sak med Fury Road Charlize Theron och Tom Hardy hade en stor fejd. Jag vet inte om du känner till det här, men tydligen var de tvungna att locka ut Tom Hardy ur hans trailer. Jag föreställer mig dem att de lämnade godis på golvet för att få ut honom. Jag läste rapporten om det."

"...filmen. Det var förbluffande. Det låter vansinnigt. Det är samma sak med Megalopolis, du vet, Frank Francis Ford Coppola-grejen? The Guardian gjorde en grej där de pratade med en med skådespelare och filmteam, och det var tydligen helt galet. Jag tror att det är ett gammalt huvud filmregissörsgrej, där de inte bryr sig ett skit. De vill bara ha sina film gjord på deras sätt, och så ska de bara röka gräs i sin trailer hela dagen som i Francis Ford Coppolas fall, eller pressa skådespelarna till utmattning som i George Miller i Mad Max, dessa Mad Max-filmer. Eller spendera, ja, eller gå 100 miljoner över budget, som Ridley Scott. Ja, eller sälja sina vingårdar, som Francis Ford Coppola gjorde, för att finansiera filmen. I ...älskar den. Jag älskar den. Jag älskar den. Jag kan inte vänta på att det ska misslyckas. Det kommer att bli en sån Babylon. Åh, ja, jag har..."

"tittat på trailern ett par gånger, och jag förstår den inte, och jag tycker att den ser absolut katastrof, och jag är en mycket öppen person när det gäller filmer. Jag gillar att uppleva alla sorters av olika, och konstnärlig känsla, och allt det där, men den här filmen, för mig, ser bara ut som en katastrof som väntar på att hända, och jag tror att du kan se det också, med tanke på det faktum att det inte har ett produktionsbolag kopplat till sig. Inte för att man behöver ett för att producera den, men.., han har ingen distributionspartner, så, liksom, whoa. Jag vet inte vad han förväntar sig av den. Gör vill han bara ha kritikernas framgång, eller förväntar han sig att den ska tjäna pengar? Jag tror att han bara vill göra filmen, och låta det vara det. Det har tagit typ 40 år att göra den. Den här filmen... Den här filmen, och jag tror inte ens att han bryr sig om vad kritikerna säger, för de kommer nog att såga den, för om den är.., det, som jag säger, det ger mig en hel del Babylon-vibbar, och om det är, om det är så, då är kommer kritikerna att tycka illa om den ändå, eftersom de inte gillade Babylon. Jag vet inte. Babylon är en dålig film. Babylon är en dålig film."

"Jag håller med. Jag tycker Babylon är alldeles för lång, ungefär en timme för lång. Den är alldeles för lång. Det är, det insisterar på sig själv, som Peter Griffin skulle säga, och det är också, som, som, som Damon Chazelle gjorde min favoritfilm genom tiderna, och ändå tror jag inte att han har gjort en lika bra film sedan dess, så, liksom."

"Det är ett bra nötskal, eller hur? Jag menar, jag vet inte om han kommer att få en stor budgetfilm igen i framtiden, för han har gjort en massa dåliga filmer i rad, eller inte nödvändigtvis dåliga filmer, men, typ, ...dåligt. Babylon är dålig. Babylon är dålig, men jag menar, han har gjort några andra filmer också som bara inte har varit en succé, skulle jag säga. Ja... Men hur som helst, nog med babbel om Babylon, och vi borde förmodligen avsluta det här, för vi har hållit på ett tag, så ja, det här har varit avsnitt 14 av Film Frenzy. Vi kommer tillbaka nästa vecka, kanske för att prata om Furio, så det kanske blir veckan efter."

"Jag är inte så säker på det, men hur som helst, vi kommer tillbaka nästa vecka för något annat, så håll ögonen öppna för det. Tills dess hoppas jag att ni har trevligt, ja, vi ses på andra sidan, antar jag.
Ta hand om er, allihop."

Intervjuer

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler