Svenska
Gamereactor
Videos
Pokémon Legends: Z-A
HQ

Gaming Gossip - Episode 4: Orsakerna bakom den oändliga uppsägningsvågen av videospel och den strategiska lanseringen av Pokémon Legends: Z-A

I denna Gaming Gossip Gamereactor-show diskuterar David Caballero, Alex Hopley och Ben Lyons om den nuvarande uppsägningsvågen i videospelsindustrin och hur AI, AAA-kostnader, girighet och genretrender var en del av orsaken. På en lättare ton är den andra halvan av showen tillägnad att diskutera Pokémon Legends: Z-A, en potentiell Switch 2-release och den senaste Presents-showen.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna tillbaka till jag tror vårt fjärde avsnitt av spelskvaller vid denna tidpunkt. Idag har vi en hel del nyheter att prata om. Inte mycket av det är positivt, jag ska inte ljuga, jag ska inte sätta upp det här som något, du vet, otroligt spännande och positivt avsnitt eftersom det inte är exakt så. Det har hänt för mycket negativa saker i spelbranschen hittills den här veckan som vi inte kan, vi kan bara inte låta bli att prata om. För mycket har hänt inom loppet av Tja, det är onsdag, så två dagar i princip. Ja, vi kommer att prata om uppsägningarna. Vi kommer lite senare att prata om Pokémon Presents eftersom det var en del intressant utveckling där, men låt oss prata om uppsägningar först."

"Mycket har hänt. Bara hittills den här veckan, under de här två dagarna, har ungefär tusen personer förlorat sina jobb, att döma av vad vi har sett. Över 900 på PlayStation, någonstans mellan 90 och 150 på Supermassive Games, och sedan runt 20 % av Deck 9:s arbetsstyrka också, inklusive några olika utvecklingar på Daigut Fabric också när det gäller hur de kommer att närma sig spelutveckling i framtiden.
Men ja, låt oss prata om uppsägningar då. Vad är vår syn på den här frågan så här långt? Är vi förvånade över att detta händer?
Tja, det blev ju ett tåg redan 2023, eller hur? Och det är väldigt sorgligt. Det första vi måste säga är att det är väldigt, väldigt sorgligt. Jag var nyligen väldigt nära killarna på Daigut Fabric, över Solsy Chronicles-spelet. De är så konstnärliga, så känsliga."

"Och det känns så fel att branschen inte kan hålla den här typen av studios. Men samma sak gäller för Supermassive. Jag menar, de har gjort ett otroligt jobb när det gäller filmiska skräckspel.
Och nu med Little Nightmares också, jag såg fram emot det och såg att de förmodligen inte kan eskalera eller arbeta med olika projekt samtidigt.
Men detta handlar bara om studiorna. Om vi pratar om förläggare och större studios, ja, då följer Sony bara Microsofts kostym. Så ja, det ser dystert ut. Det såg väldigt deprimerande ut redan i slutet av förra året."

"Och nu blir det bara värre. Och innan den här showen började sa du att vi förmodligen kommer att bevittna mer av detta före årsskiftet exakt, innan kvartalet och räkenskapsåret slutar den 31 mars. Det är runt hörnet. Så det ser inte alls bra ut.
Nej, och vi pratade om det för en minut sedan. Jag tror att cirka 11 250 jobb eller något gick förlorade under 2023, och vi är redan långt över 7 500 under 2024. Och det är inte ens slutet av februari.
Så det ser ut som att det kommer att bli mer. Jag skulle inte förvänta mig att det inte skulle hända vid den här tidpunkten. Jag tror att Nintendo hittills är den stora avvikaren. Men vi har hört rapporter om att Nintendos chefer har dragit ner på sina inkomster, om vi säger så, för att kompensera för eventuella problem som de kan ställas inför."

"Och det är inte vad vi ser med Sony och Microsoft. De är väldigt mycket mer företagsföretag. Du vet, Nintendo är ett spelföretag, först och främst. Sony och Microsoft är väldigt olika.
Du vet, Microsoft gaming är bara en division av Microsoft. Spel är också bara en del av Sony. Så när de inte uppfyller sina finansiella förväntningar är det samma sak som händer med många andra företag. De skär ner på många roller.
Och det har vi redan sett. Men du vet, tusen jobb är mycket. Det är mycket att smälta på två dagar. Och som vi sa, det kommer att bli mer. Det kommer att bli mer. Och jag vet inte var de kommer att komma ifrån. Men vi kommer att få se fler människor förlora sina jobb, särskilt inom den närmaste månaden eller så."

"Så det är tråkiga nyheter. Det är tråkiga nyheter. Tror vi att det här är en... Tror vi att det här händer på grund av den boom vi såg under pandemin? Där spel blev väldigt populära eftersom människor uppenbarligen inte hade tid att göra något annat.
Vi såg hur spel drog in nästan rekordstora intäkter. Och sedan uppenbarligen en massiv expansion i det avseendet. Tror vi att detta är en effekt av det? Att allt återgår till det normala på något sätt?
Ja, jag tror att det är en riktigt frustrerande framtidsutsikt för branschen som helhet. Man har inte kunnat tänka fyra år framåt när man vanligtvis planerar sju eller åtta år i en konsolgeneration. Vad i helvete tror du skulle hända? Antingen stannar vi i lockdown för alltid och folk vänjer sig vid sina liv."

"Eller så går vi tillbaka till det normala när det bara finns denna fullständiga girighet i spelindustrin. Och det har varit okontrollerat ett tag och det har varit okontrollerat sedan före pandemin. Och spelindustrin är en av de mest vilda västern-industrierna som finns kvar i världen.
Jag tror att den definitivt blir mer koncentrerad nu när fler människor vet hur mycket pengar som finns i spel. Men 2015 till 2019 är en riktigt, riktigt vild tid, eftersom det fortfarande finns människor som bara säger "jag vet inte vad spel är", många lagstiftare, många människor i maktpositioner som skulle kunna kontrollera spelindustrin har ingen aning om vad som pågår där."

"Vi såg det med Activision Blizzard-grejerna. Det största de oroar sig för är molnspel i branschen. Är det sant? Ska du ge det till Ubisoft? Är det så? Är det din stora grej att ta itu med det? Det är förbryllande. Och som du sa tidigare, som Nintendo har en mycket typ av mer solid strategi.
Du ser det aldrig uppifrån och ner när det gäller människor som är villiga att ge upp saker. De högsta cheferna på Embracer, Sony, PlayStation kommer fortfarande att tjäna miljoner i ersättning, vilket inte är en del av deras lön. Det är bara ersättning för att de gjort ett så bra jobb. Ni gjorde ett så bra jobb, killar."

"Ja, det är det. Och som antalet går upp, därför är företaget bra inte ett sätt att driva något, tror jag inte. Och det har bara varit på det sättet för länge. Och något kommer att gå sönder. Något allvarligt kommer att hända i branschen. Jag tror att inom de närmaste ett till två åren kan det förmodligen avskräcka många människor från att någonsin vilja arbeta i den.
Jag tror att det är en av anledningarna till att du nämnde hur de tog sig ur pandemin och hur de närmade sig branschen efter pandemin. Den andra är naturligtvis kostnaderna. Spel blir större och större och kostnaderna ökar, du vet, men vi pratade om hur Xbox-fans var arga på att deras spel gick till flera plattformar, men kanske borde de vara oroliga för att deras spel överhuvudtaget händer."

"Jaha. Och detta gäller även PlayStation-fans, eftersom det kanske finns tre stora studior förutom Santa Monica och killarna som gör en goss på Tsutsima. Du vet, Naughty Dog påverkades och vi ser att skaparna av Horizon påverkas. Och kanske är det vad de borde tänka på.
Och när det gäller kostnader och det finns rädsla och osäkerhet och det finns elefanten i rummet, som är AI. Så jag tror att många av dem backar på sina planer eftersom de verkligen inte vet hur stor inverkan detta kommer att ha på deras arbetskraft och hur de kommer att kunna dra nytta av vad AI erbjuder när det gäller tillgångar."

"Som produktion eller till och med att skapa kod. Och häromdagen såg vi Genie från Google. Du ger den en uppmaning. Den kommer att skapa ett spel åt dig. Så jag tror att de tänker, åh, vi kanske stoppar expansioner eller skär ner tills vi förstår hur det här kommer att fungera för oss.
Tyler Perry, det är just det här vi pratar om. Så kanske detta är mer för film frenzy diskussion. Men Tyler Perry backade också. Det var, om jag kan läsa, 800 miljoner expansion för en Hollywood-studio som avbröts på grund av AI, på grund av Sora och vad de kan skapa."

"Allt började så, eller hur? Med digital film. När ILM, förresten, om ni inte har sett Light and Magic, dokumentären om Disney Plus, den är fantastisk eftersom den visar hur visuella effekter gjordes på den tiden.
Och när de började göra 3D och digitala effekter sa en av killarna som ansvarade för den datavetenskapliga sidan av saken, ja, från och med nu kan vi måla varje pixel i den färg vi vill så att vi kan skapa vad vi vill.
Men det händer nu med AI, inte med 3D-rendering. Så det är, jag menar, du ser det resultatet och du ser exemplen av Sora och du typ av, ja, du känner rädslan, eller hur? Om din modell är som ni beskrev."

"Ja, och det är svårt att säga eftersom du tittar på Insomniac, du vet, de får Marvel's Spider-Man 2 ut i oktober förra året eller vad som helst. Och det finns rapporter om att utvecklingskostnaden är uppåt 300 miljoner dollar eller något, vilket, du vet, det är mycket pengar.
Det är mycket pengar. Men när du tänker på att du betalar typ 600 utvecklare för typ fem års arbete, som allt, är allt vettigt. De får en bra lön för det jobb de gör eftersom de är mycket begåvade individer.
Så när det, det är allt, det är mycket pengar som går in i det. Men samtidigt, när du tänker på de vinstmarginaler som många av dessa företag arbetar med, som Microsoft som skär 2000 jobb eller vad som helst, som Microsoft bara tickade över för att vara ett biljon dollarföretag."

"Och sedan skär de ner 2000 jobb, som om 2000 jobb för ett företag som omsätter två biljoner dollar är en droppe i havet. Det är så litet, men det påverkar de här människorna så drastiskt och det får branschen att se så hemsk ut och det påverkar en så stor del av spelutvecklingen att man tappar tron lite grann.
Och ja, jag tror att vi kommer att närma oss den siffran, kanske till och med överträffa siffran 11250 eller något annat från 2023 i slutet av det här räkenskapsåret, som för de flesta företag är den 31 mars.
Ja, precis. Så vi är inte alla, men inte alla vet, men vi är ungefär en månad bort vid denna tidpunkt. Så fler nyheter om uppsägningar. Jag vet inte vem som kommer att komma från. Vi har redan sett många uppsägningar från dessa stora företag, så jag kan inte föreställa mig att de kommer att göra en andra omgång."

"Men man vet aldrig. Du vet, jag kommer inte att Jag kommer inte att omfamna det. Älskar det. Exakt så. Men ja, det var intressant hur det tillkännagavs att vi inte skulle få någon stor IP från Sony i år, men sedan fick vi anledningen.
Ja, det är sant. De har planer för nästa år. De planerar att, du vet, tjäna pengar och på något sätt etablera PS5 slutligen, som de började göra 2023, vilket är något sent, om du frågar mig i år.
Tror du att vi bara en snabb fråga, eftersom jag tror att vi förmodligen kommer att gå vidare och så, men tror du att detta kan leda till en annan indieboom? Det faktum att vi ser så många som faktiskt inte är som Indien i vad vi kallar indie nu, vilket i princip är typ av någon utvecklare som inte är stor, men faktiska oberoende utvecklare som gör sina egna spel, ungefär som i början av 2010-talet när vi såg saker som, du vet, kirurg simulator och get simulator och alla dessa som verkligen små lag spel kommer ut eftersom."

"Just nu har jag svårt att verkligen bli entusiastisk över något som kommer att göras av en stor studio, eftersom vi förmodligen har förlorat hälften av dina medarbetare på vägen och varit tvungna att skära ner så mycket. Medan den verkliga ambitionen, känns det som, kan komma från de mindre teamen igen.
Jag tror att problemet är att det bara är utvecklingskostnader igen, eller hur? Jag menar, ja, det är indie-utvecklare som inte påverkas av dessa förändringar. Som vi ser League of Geeks, till exempel, bara nyligen, de var tvungna att komma."

"Åh ja, det är vad jag menar. Det är som faktiska människor på egen hand, människor som dyker upp från ingenstans.
Ja, det är det.
Du måste fortfarande överleva och jag tror att indie-bubblan håller på att spricka nu. Och jag ser många indies som kämpar för att få en utgivare eller bara för att få sina projekt finansierade mot slutet av den utveckling som de har betalat på egen hand i några år."

"Och nu behöver de slutföra, eller hur? Så kanske en enmansarmé i studiorna, kanske det finns en chans för dem. Men kostnaderna igen, vem ska täcka dem? Och med förläggare, du vet, som tar bort, drar in pengar istället för att satsa på nya projekt, tror jag att det kommer att bli svårt för dem att ens för två eller tre personer i studiorna.
Ja, plus utvecklingskostnaderna som kommer från att bokstavligen få en licens för att använda en utvecklingsmotor som, du vet, vad Unity gjorde förra året med sin runtime-avgift, gör det bara ännu dyrare för människor att skapa spel."

"Men vad tycker du också? Tror du att den här typen av trend med Sony också, vilket är en intressant, eftersom de inte har några större spel genom att saker ser ut att komma in i år.
Det här räkenskapsåret, ska vi säga? Tror vi att det är en biprodukt också av att de skalar tillbaka på live service? Eftersom de gick riktigt hårt på live service för några år sedan när de var som, vi skulle vilja veta dessa projekt, alla arbetar med Naughty Dog, Gorilla, alla får ut ett live service-spel relaterat till deras stora IP. Och nu ser vi hur live service spricker. Ingen vill ha det."

"Och multiplayer-spel. Ja, och multiplayer-spel. Så det är, jag tror att det var Sony som försökte vara mer Microsoft. Och sedan skalade de ner eftersom de verkligen är väldigt bra på filmiska spel. Vi vet ju att Hollywood gillar filmupplevelser, eller hur?
Men de var inte så bra när det gällde live service. Och de hade inte sitt eget Sea of Thieves. De hade inte sitt eget Fortnite. De hade inte särskilt framgångsrika multiplayerspel. Så jag tror att de satsade på det eftersom de behövde tillgodose den publiken.
Men nu är de som i standby-läge. Och samma sak gäller för Nintendo. I slutet av dagen kan det vara Microsoft som släpper de största spelen, de exklusiva spelen i år, vilket är galet. Och alla väntar, väntar."

"Och Nintendo sa att det är på grund av scalpers och spekulationer och för att kunna hantera mer hårdvara för att vara redo för efterfrågan. Men nu kan vi se att de kanske också säger, hej, det finns ingen anledning för oss att skynda på den här lanseringen av den nya konsolen.
Och de har väntat till Q1 2025, eftersom vi har en enorm installationsbas, den största någonsin som vi kan göra vinst på. Men ursäkta, ja, du nämnde om, ja, du sa live service-spel. Jag vet inte om ni såg fram emot fler live service-spel från Sony eller last of us multiplayer-spelet, eller om det var spännande för er, för jag tycker att det är en sak de gör bra. Vi frågade inte efter det andra."

"Jag avskyr tanken på att de sätter dessa utvecklare att producera live service-spel. Du har alla dessa fantastiska utvecklare som är lysande på enspelarupplevelser. Och sedan sätter du upp dem och säger, gå och bygg ett live service-spel som kommer att ta upp alla dina resurser under det kommande decenniet.
Jag avskyr den idén. Och det finns vissa människor som verkligen är glada över idén med Last of Us Factions, vad det nu skulle heta, men jag kunde bara inte komma bakom det. Men det är ett ämne för en annan dag, live service, för jag tror att vi skulle kunna prata om det helt och hållet i 20 minuter. Låt oss ta itu med det snabbt."

"Låt oss prata om Pokemon-presenter. Jag säger snabbt eftersom det bokstavligen finns väldigt lite att prata om i det programmet. Det var som 12 minuter långt. De första 10 minuterna var absolut skräp. Verkligen? Det var det.
Vad menar du med det? Pokemon Sleep? Ja, jag blir inte upphetsad över Pokemon Sleep eller Pokemon Unite eller Pokemon Cafe DX eller vad de kallar det nuförtiden. Alla dessa små mindre. De gör ingenting för mig längre.
Vi fick tillkännagivandet av Pokemon Digital eller Pokemon Trading Card Game Pocket, som om du gillar dina samlarkortsspel, kanske det finns något där. Jag tycker att det är väldigt svårt att skilja mellan NFT och digitala produkter. Jag vet att det finns en skillnad. Men för mig, om du äger ett skin i ett spel, är det väldigt likt en NFT. Du får bara inte serienumret som säger att det är ditt."

"De brukade beskriva det så, eller hur? De brukade säga att om du har en flygbiljett så är det en NFT. Om du har skinn på näsan i ett spel, så är det en NFT. För det är en stor bluff. Ingen vet vad det är. Ingen visste.
Det är helt klart ett mycket eldig ämne. Så låt oss gå vidare till att prata om det faktiska huvudmeddelandet, vilket var Pokemon Legends Z-A, som vi inte kunde berätta vad namnet var när det ursprungligen tillkännagavs. Var det Z-Alpha eller Z-Delta?
Z-Delta var helt inställd på Z-Alpha. Jag mådde väldigt dåligt när det kom ut att det var Z-A."

"Det fanns en meme om en Pokemon Z förr i tiden. Så fansen sa bara, hej, Pokemon Z var en grej trots allt, eller hur?
Det tog bara 10 år över 20 år. Ja, Alex, gå vidare, ta del av detta. Du är den mest exalterade, tror jag, om det här spelet.
Okej. Så först och främst får vi teasers genom hela presentationen, som har de okända, som är som Pokemon från Gen 2. Så alla är som, det är Gen 2 remakes eller vad som helst. Och jag var som, åh min Gud, jag kanske hoppar ur min hud om det är något Gen 2-relaterat, Gen 2 Legends eller vad som helst."

"Men kom sedan ihåg att det fanns Gen 5-saker som hade teasats och Pokemon gick bara, nej till allt det. Det är Gen 6. Vi går tillbaka till Lumiose City. Det utspelar sig i Lumiose City. Mega Revolutions är tillbaka.
Det verkar vara någon form av dynamik mellan dåtid och framtid eftersom du har de gamla skolteckningarna i trailern av staden när den byggdes om.
Och sedan har du de futuristiska bilderna av holografiska Pikachu som springer genom staden. Så jag tror att det kommer att bli ett konstigt litet upplägg. Jag ser fram emot det. Jag önskar att det var i år. Pokemon är vanligtvis riktigt bra på att säga, här är något som du verkligen vill se. Och förresten, det kommer att vara ute vid jultid."

"Men jag tror att vi kommer att få se den kanske tidigt, tidigt 2025. Men ja, det är spännande.
Ursäkta, var det inte så för Arceus?
Ja, jag tror att Arceus var...
Mainline och remakes är i slutet av året. Och Legends är typ, det var januari eller februari, väldigt, väldigt, väldigt tidigt."

"Vad tycker du om plattformar, om Nintendo Switch-familjen av konsoler? Jag menar, jag antar att de naturligtvis menar den ljusa och OLED och den nuvarande versionen. Men jag tycker att det är ganska tydligt att den kommer att köras som skit.
Och de kommer att göra det till en fallstudie, eller hur? Som, titta, det här går som skit. Så köp vår nya hårdvara för att det ska se underbart ut. Vad tycker ni?
Ja, jag kan inte se att det skulle gå särskilt bra på Switch. Jag tror till och med att trailern skulle börja tappa i FPS på Switch."

"Jag menar, det är naturligtvis inte tillkännagivet, men om konsolen släpps detta räkenskapsår, detta nästa räkenskapsår, tror jag att vi alla är överens här, eller hur?
Som att den har blivit försenad, men de kan inte försena räkenskapsåret. Så det kommer att bli före den 20 mars, före april 2025, eller hur?
Det förvånar mig att det inte finns något Pokemon-spel i år, för vanligtvis finns det alltid något Pokemon-relaterat, oavsett om det är en ny expansion eller något för en befintlig generation eller om det är ett nytt spel."

"Det förvånar mig att det inte fanns ett tillkännagivande för en Gen 5, som en remake som liknar Brilliant Diamond och Shining Pearl eller vad som helst.
Jag förväntar mig verkligen att det blir så, för jag tror inte att det är något som nödvändigtvis skulle se helt för jävligt ut på en Switch, eftersom det inte är ett massivt krävande spel att köra, i sig.
Remaken, menar du?
Ja, som en remake. Jag tycker att ett nytt Legends-spel måste komma ut på en ny konsol, för jag tror helt enkelt inte att man kan köra dem på den här gamla hårdvaran längre."

"Speciellt med en så jävla stor stad. Hela grejen är också i staden. Det är inte så att du är i staden i fem minuter och sedan får du utforska den tomma vildmarken som finns i Scarlet and Violet och Legends Arthias.
Det är som, nej, allt detta andas teoretiskt.
Ja, precis. Det förvånar mig verkligen. Så det var därför jag tyckte att själva direktsändningen eller Power Pokemon Presents, förlåt, var lite tråkig, för jag tror att den verkligen saknade innehåll."

"Men jag tror att det faktum att vi nämner att det släpps på Nintendo Switch-system är ett säkert tecken på att det kommer till den nya konsolen, eftersom vi inte har sett den termen användas någon annanstans.
Det kommer alltid till Nintendo Switch, oavsett om det är OLED, regular eller light. Den kommer alltid till Nintendo Switch. Och nu helt plötsligt finns den på Nintendo Switch-system. Jag tänker att det är konstigt.
Jag läste inte in så mycket i det. Jag tror inte att det är en hänvisning till den nya konsolen, för jag menar, det skulle betyda att den heter Switch 2 eller något liknande, eller hur?
Det är vad du menar, eller hur?
Drömmen lever fortfarande."

"Ja. Jag tror bara att de ser till att du kan spela det på ljuset och att det också är för föräldrar. Jag vet inte riktigt. Och jag tror att remakes kommer ut julen 2025. Jag tror att det kommer att vara en till punch som de tittar på.
Och det kommer att vara exklusivt för det nya systemet, som nästa generations remakes. Vet du vad jag menar? Jag kanske har fel, men jag vet inte.
Det kommer dock att bli ett konstigt år, eftersom vi inte kommer att få några stora PlayStation-saker av allt att döma, eller åtminstone ingenting från de etablerade stora franchiserna."

"Xbox är till synes ledande med Avowed och Indiana Jones, där Indiana Jones jag tror är ett stort spel. Avowed tycker jag är mer som ett mellanting. Det är lite spännande. Det är obsidian, men jag tror inte att det nödvändigtvis når samma sorts höjder som Indiana Jones.
Det kan vara årets bästa spel, men det kan vara det minst populära när det gäller att gilla nya saker.
Ja, precis."

"Så är det alltid med obsidian.
Ja, precis så är det. Som de yttre världarna, eller hur? Du vet, underhållande, men jag vet inte om det nödvändigtvis kommer att ha några höjder.
Och sedan Nintendo, vi vet inte vad som händer fortfarande, för vi förväntade oss att detta Pokemon-spel skulle vara svaret för den här semesterperioden, vilket det inte är."

"Så vi förväntar oss fortfarande en Nintendo Direct. Som vi sa förra veckan förväntar vi oss fortfarande fler Nintendo Directs för att prata om vad som kommer ut senare i år och uppenbarligen Switch-efterföljaren, men vi har inte haft dem ännu.
Men hur som helst, jag vet inte. Är vi förväntansfulla inför 2024, resten av det, eller väntar vi bara ut det?
Jag är glad över att det kanske blir lite mer vilsamt än 2023, innan 2025 sparkar oss i arslet igen."

"Jag vill påstå att det kommer att bli en utmaning för alla i branschen, även för oss som inte bara utvecklar spel.
Ibland marknadsför vi dem och vi berättar för er om dem.
Och jag tror att det kommer att bli intressant ur en journalistisk synvinkel, eftersom det kommer att finnas mycket att analysera och förklara.
Jag tror att vår roll kommer att vara viktig, även om det inte blir några större matcher."

"Jag skulle säga att för fans av videospel kommer det att vara relevant, mer relevant än någonsin, att vara inställd på media och att faktiskt vara nära det som händer, för att försöka förstå denna omvandling i slutet av året.
Jag tror att journalistiken kommer att bli mycket viktig, även om det inte låter som en blockbuster AAA-show.
Men shower kommer att hända och evenemang kommer att hända."

"Och jag tror att vi alla måste vara på vår vakt och mycket uppmärksamma.
Ja, det ser ut att bli ett stort år för tredje part.
Det ser ut som att det kommer att komma flera olika saker från andra än de stora etablerade förstapartsskaparna.
Återigen, när vi vet mer kommer vi att hålla dig uppdaterad."

"Nästa vecka pratar vi om något annat.
Förhoppningsvis blir det mer positivt, mindre om uppsägningar, men man vet aldrig.
Det kan vara något riktigt stort på gång som kräver vår uppmärksamhet.
Vem vet vad det är?
Men fram till dess har detta varit det fjärde avsnittet av Game and Gossip."

"Det var Alex, det var Dav, och vi ses alla i nästa avsnitt."

Intervjuer

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler