Svenska
Gamereactor
Videos
Grand Theft Auto VI
HQ

GRTV News - Grand Theft Auto VI kommer hösten 2025

Take-Two Interactive har bekräftat lanseringsfönstret för det efterlängtade spelet.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna tillbaka till ännu en GRTV News, som är fallet med varje gång detta någonsin händer, har några GTA 6-nyheter kommit ut vilket innebär att vi måste prata om det.
Och visst är det ganska stora GTA 6-nyheter också faktiskt eftersom Take-Two har bekräftat det fullständiga lanseringsfönstret för GTA 6. Nu är det ett långt lanseringsfönster, så Jag skulle inte precis bli upphetsad för det i sig eller något liknande. Det kommer, det är ett tag bort. De där förhoppningarna om att det skulle bli tidigt 2025, det är kommer inte att hända längre. Det kommer att vara under nästa räkenskapsår, inte det vi är för närvarande i, så det är ganska långt borta och det kommer på hösten eller hösten 2025. Så med det är fallet, låt oss dyka in i nyhetsartikeln och kolla in alla grejer."

"Så det är officiellt, Take-Two bekräftar sina planer på att släppa GTA 6 nästa höst. T2 lugnar aktieägarna och fans genom att binda sig till slutet av nästa år efter rykten som pekade på 2026. Så det är varit två veckor av finansiella resultat i slutet av de flesta företags räkenskapsår och Take-Two Interactive kunde inte låta bli att nämna det största videospelet genom tiderna. Rockstars moderbolag har inte satt något officiellt utgivningsdatum för Grand Theft Auto 6, men det avgränsade när GTA 6 skulle komma ut och det är tidigare än vad vissa förväntade sig för tillfället. Våra utsikter återspeglar en förminskning av Rockstar Games tidigare etablerade fönster från kalenderåret 2025 till hösten av kalender 2025 för Grand Theft Auto 6. Så det är goda nyheter, antar jag. Uppdateringarna i releasen vissa prognoser, men fans och aktieägare vill först och främst veta om GTA 6 hade försenats till 2026, som vissa källor antydde för ett par månader sedan, medan andra insisterade på fönstret att det bara har krympt. Kommentarerna till GTA 6 fortsätter med stor ambition. Vi är övertygade om att Rockstar Games kommer att leverera en oöverträffad underhållning underhållningsupplevelse och våra förväntningar på titelns kommersiella genomslag fortsätter att öka."

"Så med ett fönster som löper från slutet av september fram till jul och med antagandet att att det inte blir några förseningar i sista minuten, som ofta är fallet med sådana enorma lanseringar, kommer spelarna har redan markerat perioden i rött i sina kalendrar och en handfull utgivare kommer att vill undvika dessa datum i sina egna planer, oavsett vad som händer."

"Så ja, hösten 2025. För mig är hösten typ september, oktober, november och sedan börjar vintern i december. Så för mig skulle jag tro att Rockstar, du vet, Take-Two Interactive och Rockstar siktar på någon gång mellan dessa tre månader. Um, vi vet hur lanseringar av videospel fungerar. Du tenderar att få det största antalet releaser under en snäv period under hösten av den enkla anledningen att det är i fram till jul. Så det är en bra tid, du vet, massor av människor som köper saker, även som gåvor eller för att de har pengar till det, antar jag. Och så vidare, för att sommaren är över, så det är dags att gå inomhus igen, antar jag, eller i alla fall för det norra halvklotet. Så ja, jag förväntar mig att det ska vara så. Jag vet inte..."

"när exakt eftersom Rockstar aldrig riktigt har varit en för trender. Så det skulle kunna vara det, det kan vara i slutet av november. Det kan vara i början av december. Jag är inte så säker, men, eh, åtminstone vet vi i alla fall en tidsperiod när det kommer. Det låter inte som om Take-Two vill fördröja det här spelet ytterligare. Så jag säger ytterligare, det har aldrig riktigt haft ett släppdatum, så du kan inte försena något som man inte visste när det skulle komma. Men det låter inte som om som om Take-Two är intresserade av att försena spelet alls. Så jag tror att det här är ganska mycket ett fast utgivningsfönster vid denna tidpunkt, förutsatt att något massivt inte händer under utvecklingen som gör att Rockstar behöver mer tid. Men hur som helst är det kommer. Och med lanseringsfönstret i åtanke nu, kan vi förmodligen börja lägga ut några slags tentativ tidslinje är när vi kommer att börja se den typ av marknadsföring, um, marknadsföringsschemat ökar lite grann. Vi har inte haft någon trailer sedan en som tappade i slutet av 2023, tror jag. Så det var ett tag sedan, men jag skulle säga att vi förmodligen inte kommer att få en till på ett tag nu eftersom Rockstar vet hur stort det här spelet är. Take-Two vet hur stort det här spelet är. Allt du behöver göra är att säga ordet GTA 6 eller, du vet, orden Grand Theft Auto 6 och folk vet vad du pratar om om. Du behöver inte se gameplay för det här spelet för att göra det. Så jag tror att det kommer att vara väldigt sparsamt med dessa trailers. Vi kanske får en mot slutet av året igen, och sedan kommer de att börja med marknadsföringen ordentligt 2025 eller något liknande. Um, för jag kan inte föreställa mig, till skillnad från vissa andra videospel där ute, jag kan inte föreställa mig Take-Two och Rockstar måste göra en hel del för att få folk ombord med detta spel och för att få människor glada över det. Men ja, låt oss veta vad du tycker om det. Är du upphetsad för Grand Theft Auto 6? Dum fråga, egentligen. Jag tror att alla är förväntansfulla inför Grand Theft Auto 6. Men ja, när vi vet mer om det här spelet, kommer vi att låta er veta och, eh, i kommentarerna nedan. Annars, en massa andra slags investerarnyheter senast natten. Så se till att gå till din lokala Game Rector-region för att höra mer om vad Take-Two gör med 2K, uh, eller vad 2K gör, förlåt, med, uh, på Summer Game Fest. Ser ut som om det kommer att bli några stora nyheter. Så se till att gå till din lokala Game Rector region för att läsa på om det. Annars har detta varit min sista GRTV News of the Week. Så Vi ses alla på måndag. Hoppas att ni får en bra fredag och en bra helg. Vi ses er alla på andra sidan. Ta hand om er allihop."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler