Svenska
Gamereactor
Videos
Lego Horizon Adventures
HQ

GRTV News - Rapport: Ett Lego Horizon-videospel är på gång

Ger Lego oss ett videospel baserat på Guerrillas Horizon-universum?

Audio transcriptions

"Hej på er och välkomna till en ny GRTV News, jag är Alex som alltid täcker eftermiddagarna senaste och bästa när det gäller spel, utrustning, teknik, underhållning, vad som helst du gillar och faktiskt vad du än älskar. Vi har alltid det här för dig på GRTV News och i det bredare Gamereactor-nätverket som helhet, så om du gillar filmrecensioner, spelrecensioner, spelförhandsvisningar, exklusivt innehåll och så mycket mer, se till att kolla in Gamereactor varhelst du får det från men utan vidare, idag har vi lite av en ryktesfabrik här för dig, det är något om ett Lego Horizon-spel. Nu vet vi att Lego och Horizon eller Lego och Playstation har arbetat tidigare för att ge oss fysiska Lego Horizon-set, vi har fått som Tall Neck som bilden inte är där för men du vet Lego Tall Neck och sådana saker, men det verkar som om vi nu dyker in i videospelutrymmet som Lego ser ut att ta på sig och anpassa Guerrillas postapokalyptiska franchise, nämligen att vi kommer att få något som heter Lego Horizon Adventures tror jag och det kommer att vara som Horizon Forbidden West men med en Lego-twist som Tom Henderson från Inside Gaming rapporterar. Inte säker vad det är, det står också att det har realistisk grafik men vi vet inte riktigt vad det är ser ut. Du kan föreställa dig en rörelse, suddigt, mycket texturerat vatten med massor av av blomningseffekter och massor av snygga saker för att få det att se HD och realistiskt ut men annars vet vi inte riktigt om det. Vi vet inte ens om detta kommer att tillkännages snart men tydligen är det i arbetet och det finns inget släppdatum på det ännu men det pekar på att det potentiellt kommer att tillkännages på Sonys kommande State of Play Playstation eftersom det verkar som om Sony kommer att ha en Playstation-utställning ganska snart. I menar att vi kommer till den som Summer Games Fest tid nu där du vet en hel del av företag, Xbox har fått en showcase meddelad för juni, Ubisoft framåt meddelade för juni, Nintendo kommer förmodligen att köra något så vi kan föreställa oss Playstations kommer att vara där också och ja, det kommer att bli intressant att se ett Lego Horizon-spel."

"Horizon är en riktigt, riktigt ung franchise om vi tänker på IP:s i allmänhet.
Många av de IP-adresser vi pratar om idag är väldigt vanliga i det kulturella tänkesättet. Saker som Sagan om ringen, Stjärnornas krig, Harry Potter har funnits i 20 plus år men det betyder inte att något nytt inte kan komma med och det är verkligen intressant att se hur mycket Sony sätter på spel i Horizon. Själva spelen är ganska populära, folk gillar Aloy särskilt och de vill se vart hon går härnäst."

"Vi vet också att Horizon har en TV-show som kommer från Netflix som jag tror kör den en eftersom jag tror att God of War kör Amazon en. Kan inte riktigt få mina fakta raka på det tyvärr men ja Lego-spelet, det kommer förmodligen att bli mycket roligt, mycket nyckfullhet, många sätt att introducera människor till Aloys berättelse om du inte har haft det tidigare och det är intressant att det kommer att vara som Horizon Forbidden West vilket betyder att det kommer att vara ganska öppen värld så vi får se hur det fungerar på en Lego-skala. Annars låt mig veta vad du tycker om ett Lego Horizon-spel, skulle du spela det, skulle du hellre se ett normalt Horizon-spel och jag ska vi ses nästa vecka för fler GRTV-nyheter."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler