Svenska
Gamereactor
Videos
Resident Evil 9
HQ

GRTV News - Resident Evil 9 ryktas ha försenats

Med skräckuppföljaren nu planerad till slutet av 2025 eller till och med 2026.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV news. Idag kommer vi att plocka upp ryktet om ett mycket spännande framtida spel. Det är faktiskt ett rykte som vi har hört olika sorters grader av. De verkar alla komma från samma källa som uppenbarligen har någon form av meritlista och insiderkunskap om Capcom och denna franchise."

"Samtidigt har vi hört olika slags rapporter om hur det här är tänkt att gå till.
spelet hanteras vilket väcker frågan om vad som verkligen händer hos Capcom.
Och vad vi pratar om är Resident Evil 9. Det här är ett spel som det ryktades om skulle vara komma ut nästa år. Sedan ryktades det om att det skulle försenas till förmån för Code Veronica."

"Nu ryktas det också om att det ska försenas ytterligare och liknande saker. Så det finns en hel del olika motstridiga historier som händer här men i grund och botten är tanken är att Resident Evil 9 för tillfället ryktas vara försenat till antingen sent 2025 eller 2026.
Så om du hoppas på att det spelet ska komma förr snarare än senare får du hoppas lite eller så är det bäst att du tempar dina förväntningar lite eftersom det verkar vara längre än vad många hade hoppats på. Hur som helst, låt oss dyka in. Ryktet. Resident Evil 9 uppges vara försenad till sent 2025 eller 2026. Den insider som tidigare läckte ut att det skulle komma i början av 2025 förnekar nu sina påståenden. Så det verkar som om Capcom har mycket mer Resident Evil på sina händer än vad flödet av insiderinformation kan assimilera. Antingen det eller så har det skett förändringar på senare tid veckor till den ursprungliga planen. Hur som helst finns det fortfarande inget officiellt ord om nästa stora i serien efter lanseringen av Resident Evil Village för nu tre år sedan."

"Förvirringen kommer nu från den en gång så pålitliga insidern Dusk Golem som hade en ganska bra koll på tidigare av Capcom och skräckserien och som nu rättar till sin tidigare information om Resident Evil 9:s möjliga release i början av 2025. Istället trycker han nu på lanseringen tillbaka till 2025-26, vilket verkligen är ett mycket mer tvetydigt och bredare fönster än vi skulle tycka om. Insidern har också beslutat att erbjuda en hel del information som rör den andra Resident Evil-projekt som Capcom har under utveckling och det finns både goda och dåliga nyheter. Låt oss börja med de smärtsamma. Dusk Golem förnekar kategoriskt att det finns en nyinspelning av det ursprungliga Resident Evil i utveckling och inte heller att det skulle finnas någon för Resident Evil 5, åtminstone inte för tillfället. Men han gör det att Resident Evil Zero och Resident Evil Code Veronica är på gång och att han hört talas om om dem för ungefär ett år sedan. Det är verkligen inte de bästa nyheterna för fans av serien men åtminstone vi lämnas med den lilla tillfredsställelsen att höra andra röster som Necrolope hävda att dessa kommande titlar i serien också kommer att komma till Nintendo Switch 2 nativt. Så ja, det här är uh detta är Dusk Golem i huvudsak bara detta är Dusk Golem i huvudsak bara uh slags rättelse av hans tidigare kommentarer om Resident Evil 9-släppfönstret och när de får när Capcom förväntade sig att spelet skulle komma när han förväntade sig att Capcom skulle göra uh att ha spelet debut. Det jag sa tidigare är att det är svårt att säga om det här är nu korrekt information eftersom Dusk Golem har haft en tidigare meritlista av att vara ganska bra med Resident Evil grejer men han har varit väldigt fladdrig överallt med Resident Evil 9 och du vet en dag hävdar den här saken den andra dagen hävdar den här saken så det är svårt att säga om den här informationen nu är korrekt. Hur som helst är faktum att vi inte har haft ett officiellt tillkännagivande för Resident Evil 9 och vi är redan nästan i juni så det är i princip det verkar väldigt osannolikt att den skulle komma ut 2024 vilket betyder att 2025 som tidigast och sedan 2026 är förmodligen också ett mycket troligt utgivningsår för detta nästa spel att komma ut."

"Nu igen om Capcom tillkännager detta spel på denna ryktade typ av PlayStation-evenemang som är förmodligen äger rum den här veckan så finns det ingen anledning att anta varför det inte kan komma ut nästa år men om vi måste vänta några månader till ett annat ryktat PlayStation-event i september för tillkännagivandet så kan det vara så sent som 2026 eller tidigt 2026 som vi får det här fullständiga spelet men igen när vi vet mer bör vi hålla dig uppdaterad och låta dig veta mer om detta när officiellt tillkännagivande information har delats uh men ja annars är det här hela tiden som jag har på dagens avsnitt eller mitt avsnitt av GRTV News så uh ja, gå med mig imorgon för nästa men så håll dig uppdaterad för det och annars hoppas jag att du njuter av din tisdag och jag kommer att se er alla på nästa ta hand om alla"

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler