Svenska
Gamereactor
Videos
The Boys
HQ

GRTV News - The Boys Säsong 5 kommer att vara slutet

The Boys närmar sig sitt slut. Säsong 5 blir sista gången vi ser Homelander och Butcher.

Audio transcriptions

"Hej underbara människor, välkomna till ännu en GRTV News, jag är Alex som alltid täcker eftermiddagens senaste och bästa inom spel, utrustning, teknik, underhållning, vad som helst du gillar, vad du än älskar, vi har det alltid här för dig GRTV News och i den bredare Gamereactor Network som helhet, så om du gillar filmrecensioner, spelrecensioner, spel förhandsvisningar, exklusiva intervjuer, exklusivt innehåll och så mycket mer, vi har massor av dessa saker över nu. Dav och Ben har jobbat häcken av sig på Summer Game Fest så vi har massor av intervjuer för dig att gräva igenom från de största spelen och de minsta spelen också, så ja, kolla in det var du än får din Gamereactor från eftersom vi har också fått massor av snippet nyheter också så att du inte behöver titta på hela saken om du inte nödvändigtvis är intresserad av det. I vilket fall som helst kommer vi att dyka in i något som inte är Summer Game Fest relaterat idag för jag ska vara ärlig, jag har täckt allt Summer Game Fest ett tag så jag är lite glad för att det är över nu när vi har haft men jag ser fram emot Telly som kommer den här månaden. Vi har The Bear, vi har The Boys, vi har House of the Dragon. Drakens hus säsong 2 recensionen av de två första avsnitten är uppe nu förresten från gamereactor.com, .eu snarare, .com, det har vi inte. The Boys säsong 5 kommer att bli slutet. Om du kommer ihåg, ett par veckor sedan, jag kan till och med ha gjort ett GRTV News inslag om det, rapporterade vi att i princip Eric Kripke, som är showrunner för The Boys, inte var säker på om det skulle bli sluta på 5 säsonger eftersom han också var showrunner för Supernatural och det gick för 15 säsonger. Men nu har han pratat med Variety och sagt att jag faktiskt alltid har sagt att det skulle bli 5 säsonger är planen, Amazon lät mig bara inte säga det."

"Så säsong 5, som redan har godkänts och fått grönt ljus till Amazon av kommer att bli vår sista säsong av Homelander and Butcher-berättelsen. Den kommer att deras berättelse, det kommer att ge dem en sorts avslutning, det kommer att bli den sista säsong av The Boys som vi känner den, vilket enligt min mening är det bästa möjliga vi någonsin kan höra. För The Boys är inte en TV-serie som är tänkt att fortsätta. Universum kan fortsätta, så klart. Fortsätt att sätta saker i den berättelsen, det är ett mycket intressant universum."

"Den TV-serie som vi har just nu på Amazon Prime Video är i hög grad avsedd att uppfylla sina slut. Det skulle vara som om House of the Dragon, bara för att nämna en annan TV-serie som vi funderar på om, sa faktiskt, vi kommer att fortsätta efter säsong 5 och vi kommer bara att att dra tillbaka inbördeskriget i sista minuten så att det aldrig riktigt kittlar utan det blir bara mer och mer prat och prat och prat. Så ja, säsong 5 förväntas spelas in i slutet av detta år, fram till mitten av 2025, så förvänta er inte det någon gång snart. Men vi kommer att få den, det vet vi som ett faktum och det kommer att bli en ganska sista stämpeln på The Boys, tror jag. Det kommer fler spin-offs, det finns Gen V, det är planerat för några fler säsonger, tror jag, och sedan finns det saker efter det också som de är kommer att planera och göra. Så ja, The Boys som en IP kommer inte att gå någonstans, men showen kommer att ha ett slut, vilket jag tycker är det bästa av två världar. Låt mig dock veta vad du tycker, Är du ledsen över att The Boys kommer att ta slut nästa säsong? Vad tror du kommer att hända i slutet av The Boys? Vi ses i morgon för fler GRTV-nyheter. Bye-bye."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler