Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
artiklar

Redax Ritar: Link

Efter att ha förnedrat alla från Lara till Mega Man, Crash och Mario med våra hemska tolkningar är det dags för oss på redaktionen att rita Zelda-spelens långörade hjälte...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tidigare delar ur denna artikelserie:
Redax Ritar: Super Mario
Redax Ritar: Sonic the Hedgehog
Redax Ritar: Lara Croft
Redax Ritar: Crash Bandicoot
Redax Ritar: Mega Man

Redax Ritar: Link

Jonas Mäki om sin Link:
Efter att ha ritat Link är jag osäker på var han berömda luva och kalufs börjar/slutar, och lätt skrämd av min egen oförmåga kändes det ovanligt lätt att ge bilden en liten text också. För visst sjutton är detta gamle Error? Inget snack om saken, så måste det vara.

Redax Ritar: Link
Detta är en annons:

Olof Westerberg om sin Link:
För mig har Link tre självklara attribut: svärd, sköld och luva. Inga konstigheter så långt. Det blir knivigt sen när jag råkar blanda ihop de olika versionerna. Är Link deffad eller lite gänglig? Är han verkligen skallig under mössan?

Redax Ritar: Link

Marie Liljegren om sin Link:
Jag vet inte varför alla mina figurer blir skelögda, kanske är det för att jag alltid gör mina uppgifter på sena kvällar efter jobbet och själv vid det tillfället kanske skelar av ren trötthet? Som vanligt lyckas jag inte sätta på print med pennan vad jag vill förmedla. Det enda jag lyckades med var att få stackars Link att se ut som en bortskämd sur Millennium-bäbis med sjukt missbildade öron som står och kliar sig på sina skinkor i smyg. Kanske är det lite av min gamla avighet till just Zelda som lyser igenom. Avigheten kommer inte från att det inte var ett lysande spel utan mer en avighet till snålrövar som köper billiga minneskortskopior så allt som spelats försvann, timmar och åter timmar. Aldrig mer har ett spel med texten Zelda plockats upp efter det. Kanske det är därför han ser både bitter och skelögd ut?

Redax Ritar: Link
Detta är en annons:

Adam Holmberg om sin Link:
I någon tidslinje måste han ju vara en beefcake, eller?

Redax Ritar: Link

Johan Vahlström om sin Link:
Zelda fyller tydligen år. Kul för henne. Därför ritar vi Link istället. En karaktär från en spelserie jag aldrig spelat. Jag har grunderna i huvudet. En tomteluva, sköld och ett svärd. Sen då? Stövlar? Byxor? Ingen aning. Han är grön, en färg jag inte har att rita med. På skölden har han vad jag gissar att Trefärsen ser ut som. Lågbudget-Link. Jag kallar honom för Lunk.

Redax Ritar: Link

Joakim Sjögren om sin Link:
Jag tänkte att jag skulle försöka mig på en cool pose där Link står med sitt mästarsvärd nerkört i backen samtidigt som han bränner av en glödande hjälte-blick rakt in i kameran. Resultatet å andra sidan blev en Link som ser ut att ha råkat spetta sina egna tår med nämnda svärdsegg samtidigt som den där hjälte-minen påminner om ett tappert försök till att inte börja gråta. Bra tänkt, lite sämre utfört.

Redax Ritar: Link

Patrik Severin om sin Link:
Link blixtritat i sitt yngre format. Han har precis hittat den fina skölden och känner sig nöjd. Plus att det ligger rupees överallt att plocka upp. Vem vill inte ha råd att kunna köpa fina mjölkflaskor eller bomber. Tyvärr behöver alla vår bekanta Link bli en psykopat och ha sönder äldre damers blomkrukor för att försörja sitt prylbehov. Trots det är spelen otroligt underhållande.

Redax Ritar: Link

André Lamartine om sin Link:
Märks det att jag ändå är lite präglad av den underbara Youtube Poop-eran? Som det har framgått många gånger är jag inte den mest erfarna Zelda-spelaren. Faktum är att jag har spelat extremt få Zelda-spel under min 30-åriga existens, så när vi fick i uppdrag att rita Link var de där horribla CD-i-spelen det första som ploppade upp i skallen och resultatet blev... mindre ostig? Visst är Links arm lite väl krökt, svärdet ser mer ut som en alvklinga från Sagan om Ringen och Zelda (som inte ens ska vara med här) är plötsligt en pyromancer, men ändå finns det något Zelda-aktigt här... eller?

Redax Ritar: Link

Henric Pettersson om sin Link:
Nog med skryt. Detta blev helt enkelt inte som jag tänkte mig. Links hållning påminner om en pensionär som åkt på ryggskott men ändå bestämt sig för att dra ned till byns dansbana och dansa bugg. Tillsammans med vad som ser ut att vara ett trollspö, dessutom. Vet ni vad? Vi behöver inte prata om det här igen, okej?

Redax Ritar: Link

Marcus Persson om sin Link:
Grön tomte eller legendarisk hjälte? Antagligen inget av det och min Link kommer i sanningen knappast att rädda några kungariken eller fagra prinsessor. Mer troligt är att han kommer ligga hemma på soffan och puffa på magiska svampar medans Hyrule brinner utanför hans fönster.

Redax Ritar: Link

Petter Hegevall om sin Link
Jag vet inte riktigt jag, vad det är för generellt fel på mig men alla mina bilder ser ut som om de hämtats direkt från den mörkaste delen av Pyton, så även Link som i min tolkning blev ett regelrätt miffo, igen. Och det finns ingenting jag kan göra åt det, heller. Jag är dock nöjd med mössan och butt-hakan. Snygga detaljer, tycker jag.

Tidigare delar ur denna artikelserie:
Redax Ritar: Super Mario
Redax Ritar: Sonic the Hedgehog
Redax Ritar: Lara Croft
Redax Ritar: Crash Bandicoot
Redax Ritar: Mega ManLoading next content