Svenska
Gamereactor
Videos
The Sims 4
HQ

Maxis om att växa tillsammans med samhället i The Sims 4

Vi träffade ett par utvecklare från Maxis Studios för att prata om den senaste expansionen för det långvariga simuleringsspelet, och likaså vad som är nästa för franchisen som helhet.

Audio transcriptions

"Vi är på Summer Game Fest Play Days och vi missade The Sims happy hours.
Jag är ledsen för det, men vi är glada att vi fick göra den här intervjun och att vi är här med dig.
Så, efter så många år, hur skulle du definiera den nuvarande statusen för The Sims och dess community?
Ja, gemenskapen blomstrar, vi har 70 miljoner spelare som har spelat vårt spel nu och de bara letar efter och ber om mer och mer från teamet och vi bara levererar."

"Ja, vi är väldigt glada över gemenskapen.
Vad ger ni oss på senare tid och inom den närmaste framtiden?
Vi har gjort massor av uppdateringar och vi har många, många fler planerade också.
Nu senast har vi faktiskt precis släppt två nya kit."

"Det ena är Grunge Revival, så om du vill titta på moderna trender nu, men också som jag själv, om du växte upp under grunge-eran, ger det dig en fantastisk möjlighet att berätta historier med hjälp av den typen av element.
Och sedan var det Book Nook, som är ett annat kit, som är för våra spelare som bygger själva."

"Så att kunna bygga dessa Book Nook-byggsatser, Jag har bara sett några otroliga byggen från communityn.
Det är verkligen så inspirerande.
Så det var några av de senaste uppdateringarna vi har och även, som jag sa, det finns många, många fler planer för The Sims 4 i framtiden."

"Kan du ge oss ett par exempel på vad spelare gör för att uttrycka sig med det nya innehållet?
de historier de berättar och hur de uttrycker det i spelet?
Ja, det gör vi. Så med mycket av vårt innehåll upptäcker spelarna verkligen vilka de är.
Vi har en sådan underbar spelarbas som får ta reda på vem de älskar, vilka som är deras vänner, hur deras familjedynamik ser ut."

"Och så, vi bara, vi kom ut med Growing Together tidigare i år och de får också utforska vad som händer när man uppfostrar ett barn och det är inte, du vet, det är inte bara underbara regnbågar och lätt, eller hur?
De får liksom se och förstå utmaningen, vad som händer när man tar hand om ett barn och hur barnet växer och blir vuxen en dag och hur kan de beslut som de fattar i spelet hjälpa till att förändra vad som händer med deras Sim?
Ja, jag förstår."

"Det är vad spelet är just nu.
Så, hur skulle ni föreställa er The Sims framöver?
Jag vet inte om det fortfarande är The Sims 4 eller framtida poster i serien som du pratar om förmodligen, men hur föreställer du dig upplevelsen?
Hur tror du att det kan utvecklas ytterligare med ett spel som har utvecklats så mycket, även i sin affärsmodell, hur det distribueras, hur det är multiplattform?
Så vad kan ni berätta för oss om det, båda två?
Jaha. Så vi har fortfarande många historier att berätta."

"Jag vill verkligen personligen gräva djupare i relationsbyggande och se hur det kan utvecklas i spelet.
Dessutom utforskar vår publik alltid något nytt i sina liv och därför försöker vi ta reda på hur vi kan hantera det i The Sims och hjälpa dem att uttrycka och berätta den historien."

"Hur är det med dig?
Så för mig personligen tycker jag alltid att The Sims hämtar inspiration från vad communityn skapar, men också från världen omkring oss.
Och så utvecklas världen hela tiden. Den förändras ständigt."

"Så när vi tittar på att se, okej, hur kan vi ge spelarna möjlighet att berätta historier som är personliga för dem idag? Vad innebär det?
Jag är verkligen entusiastisk över all potential som vi har för The Sims 4, om att titta på vad communityn verkligen tycker är spännande, vad de använder idag, och sedan vad mer vi kan göra för att bygga vidare på det."

"Men också att förstå världen omkring oss och säga, du vet, hur utvecklas trenderna?
Du vet, vad är förväntningarna?
Och det gäller hela vägen från, du vet, kläderna som folk har på sig till den mat som människor äter till de typer av relationer och även deras egen personliga identitet."

"Så jag är bara så otroligt exalterad över alla möjligheter att fortsätta utvecklas inom det här området.
Finns det något som du just nämnde som du inte kan göra just nu?
Eller känner du att ni har plattformen för att fortsätta lägga till den typen av innehåll så att de kan berätta sina historier?
Nej, jag känner verkligen att vi har den här typen av plattform och den här typen av grund och vi vill bara fortsätta att bygga på den."

"Så tidigare i år gjorde vi några uppdateringar för att förbättra representationen, som att lägga till saker som hörapparater.
Och det var så otroligt viktigt eftersom vi såg spelare säga, Jag kan äntligen se mig själv och jag kan se mig själv representerad."

"Och sedan har vi också tittat på saker som att vi nyligen införde fri entré, så det är faktiskt gratis att spela grundspelet.
Så fler spelare från hela världen spelar nu The Sims 4 för allra första gången.
Och det inspirerar oss att tänka, okej, vad kan vi göra för fler människor runt om i världen så att de kan berätta sina personliga historier om hur deras liv kan se ut, men också ge dem möjlighet att gå in i fantasivärlden."

"Så de kanske börjar med att berätta om sin familj och sedan berätta historier om vampyrer och varulvar och sammanföra dem och hur de interagerar i den dynamiken.
Fantastiskt, det låter otroligt. Så tack så mycket för din tid."

"Mycket uppskattat.
Ja, tack så mycket.
Tack så hemskt mycket."

Summer Events

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler