Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Games To Look For - oktober 2023

Vi tar en titt på de största och mest efterlängtade spelen som gör sin debut inom årets läskigaste månad.

Audio transcriptions

"Om du hade något spännande planerat för oktober i år, avboka det. Den kommande månaden är en riktig höjdare, med massor av lovande och efterlängtade spel som alla vill göra sin debut. Mellan skräckspel och plattformsspel till strategispel och tävlingar finns det så många ett brett utbud av spel att kolla in. Så, för att förbereda dig för denna otroligt hektiska månad, Låt oss dyka in i ett nytt avsnitt av Games to Look For."

"Assassin's Creed-spelen har blivit allt större under årens lopp, men Assassin's Creed Mirage kommer inte att köpa in sig i denna trend. Istället söker man inspiration i det förflutna, denna del i den långlivade serien kommer att fokusera på stealth- och parkour-elementen som gjorde Assassin's Creed så berömt från första början, samtidigt som det innehåller en berättelse som kretsar kring Valhallas Basim och hur han utvecklades från gatutjuv till mästermördare."

"Eftersom vi inte kommer att få något nytt Pokemon-spel i år, har Nintendo och Pokemon Company har istället riktat in sig på att återuppliva serien Detective Pikachu i oktober.
Denna uppföljning kommer att ge den kvicka, hårdkokta, kaffedrickande, superdetektiva Electric Mouse tillbaka i förgrunden och ger honom i uppdrag att lösa en rad märkliga incidenter som äger rum genom hela Rime City."

"Precis som vi kan lita på att löven faller från träden varje höst, så kan vi också förlita sig på att EA släpper ett nytt NHL-spel. I år kommer NHL 24 att innehålla ett helt nytt spelupplevelse som syftar till att ge spelarna oöverträffad kontroll över sina spelare, alla med hjälp av Exhaust-motorn. För att lägga till detta har EA fördubblat det visuella och presentation, och introducerade till och med några nya spellägen."

"Det har varit en hel del förseningar fram till nu, men Turn 10 är äntligen redo att sätta den senaste Forza, den nya delen i Forza Simulation Racing-serien, kommer till fansen i oktober. Forza Motorsport kommer att ge en mycket detaljerad och djupt simulerad upplevelse till racerförare runt om i världen.
världen, allt som en del av ett spel som kommer att innehålla över 500 bilar, 800 prestandauppgraderingar och 20 helt ombyggda banor från verkliga platser runt om i världen. Utformad för att vara djupt uppslukande, racingfans kommer inte att vilja missa det här."

"Assembly är tillbaka och redo att ta med spelarna på en resa djupt in i det förflutna med sina senaste projektet. Total War Pharaoh kommer att ta fansen till höjderna i det forntida Egypten för att styra en mängd olika ledare och generaler som försöker förena och ta kontroll över den enorma Ökenriket. Med farliga vädersystem att överleva, massor av fraktioner att möta i strid, enorma landområden att erövra och mycket mer, Total War Pharaoh är ett strategispel att hålla ögonen på fans. Om du känner igen namnet på det här spelet beror det förmodligen på att du har sett det förut, och det var inte så länge sedan. Hexworks gör en fullständig omstart av Lords of the Fallen-serien med den här nya titeln som har samma namn som spelet som ursprungligen startade serie. Spelet är utformat som ett utmanande souls-liknande action-RPG där spelarna slåss monster i två olika världar, allt i ett försök att störta den mäktiga och hänsynslösa demoniska gud, Edea. Medan det stora Sonic-spelet för 2022 såg den blå igelkotten i 3D för ett stort äventyr i en öppen värld, år 2023 återvänder den blå sudden och hans vänner till sina 2D-rötter. Sonic Superstars är ett plattformsspel som är lite annorlunda än tidigare Sonic 2D-spel, eftersom den här titeln handlar om att arbeta tillsammans och navigera i aldrig tidigare skådade miljöer för att stoppa Dr. Eggman och några nya motståndare från att förvandla öns djur till badniks. Det dröjde inte länge innan Milestone gav grönt ljus för en uppföljare till Hot Wheels Unleashed, och i oktober kommer vi att få just det spelet. Återinför signaturen arkadracingmekanik som gjorde originaltiteln till en sådan explosion att spela, denna uppföljare är blir större och djärvare med nya hopp och laterala dash-moves, samt massor av nya fordon att samla på och banor att tävla på. Du kommer naturligtvis inte att vilja missa Hot Wheels Unleashed Turboladdad."

"Marvels Spider-Man 2 är utan tvekan månadens mest efterlängtade lansering och återför Peter Parker och Miles Morales i en uppföljare som ser ut att bli större och mer spännande än någonsin.
mer kaotisk än vad som föregick den. Med nya skurkar att möta och mer av New York City att utforska, fler krafter och förmågor att sätta på prov, och allt samtidigt som det är utformat speciellt för PlayStation 5, har denna uppföljare en enorm potential och kommer utan tvekan att kamp om titeln som månadens bästa spel."

"För att sätta käppar i hjulet för Marvel's Spider-Man 2 lanserar Nintendo Super Mario Bros. Wonder på samma dag. Detta plattformsspel tar oss tillbaka till det älskade 2D-formatet, men kommer att introducera massor av spännande nya spelfunktioner, t.ex. nya power-ups, sätt att interagera med andra spelare, ett bredare och mer komplext multiplayerutbud, och en grafisk stil och visuella inställningar som ser ut att imponera."

"Kan detta vara Marios stora återkomst till 2D-världen? Det får vi snart veta med säkerhet.
Stadsbyggare kan glädjas. Efter flera års arbete med att förvalta och skapa vidsträckta och imponerande stadslandskap i Cities Skylines är Paradox och Colossal Order äntligen redo att gå vidare och leverera en Uppföljare i Cities Skylines 2. Spelet sägs innehålla mycket större miljöer och sandlådor, samt djupare och mer komplexa simuleringssystem, kommer denna titel att testa talangerna hos stadsplanerare och chefer som aldrig förr. Det här året har inte börjat bra för videospelsbranschen."

"anpassningar av Sagan om ringen, tack vare katastrofen som var Gollum. Men tack och lov, Free Range Games vill få serien på rätt spår igen med det spännande Return to Moria.
Som namnet antyder kommer denna titel att se spelare leda en trupp av dvärgar när de försöker återvända till kungariket Moria i hopp om att återta det från orcherna och bygga upp det igen till dess forna härlighet. Efter framgången med den spännande Ghostrunner, ytterligare en nivå vill fortsätta denna cyberpunk-berättelse med en direkt uppföljare med namnet Ghostrunner 2. Spelarna får åter sätta sig i huvudpersonen Jacks skor, detta spel kommer att innehålla mer av det spännande actionfyllda gameplay som vi kom att älska, samtidigt som vi introducerar några intressanta tilläggsfunktioner som en blixtsnabb motorcykel som gör att Jack kan ta med sig sin talang utanför Dharma Tower."

"Efter flera års väntan kan Remedy-fansen äntligen uppleva nästa kapitel i Alan Wakes historia.
Den berömde skräckförfattaren är tillbaka i en mycket efterlängtad uppföljare som ser ut att använda moderna teknik för att verkligen höja ribban för hur spännande det är och hålla spelarna på helspänn.
Alan Wake 2 har också en sammanflätad berättelse med två huvudpersoner, den här titeln ser ut att kunna konkurrera med Super Mario Bros. Wonder och Marvel's Spider-Man 2 att vara det bästa spelet i oktober 2023."

"Medan månaden börjar med ett nytt NHL-spel från EA, kommer den att avslutas med ett nytt UFC-spel från den stora utgivaren. EA Sports UFC 5 är ute efter att ta spelupplägget och systemen som har gjort fighting-serien så populär och sedan utöka dem tack vare att spelet är baserat på den kraftfulla Frostbite-motorn. Med nya skadesystem, en stor grafisk förbättring och massor av av spellägen att delta i, det här är ett spel för UFC-fansen där ute."

"Don't Nod har ett ganska hektiskt slut på 2023 med Banish's Ghost of New Eden på väg att sparka i november. Men innan dess kommer den franska utvecklaren även att lansera sin Klättringstitel, Jucent. I detta spel ska spelarna klättra upp för ett massivt torn fullt med hinder och utmaningar, allt i strävan att återföra livet till dess karga kropp. Med temat miljövård är ständigt närvarande, förvänta dig en meditativ resa när du försöker nå toppen av den vidsträckta klippformationen. Det var allt för ännu ett avsnitt av Games to Look För. Kom tillbaka nästa månad för att se vad November 2023 har att erbjuda."

Förtittar

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler