Svenska
Gamereactor
Videos
F1 Manager 2024
HQ

F1 Manager 2024 - Förhandsvisning av video

Vi har varit hands-on med Frontier Developments ' kommande strategispel för att se hur det har förbättrats och itererats för att få det att sticka ut och utmärka sig bortom sin föregångare.

Audio transcriptions

"Vi tycker ofta att det är svårt att bli entusiastiska inför sportmatcher, helt enkelt för att många tenderar att mot ett årligt utgivningsformat där det bara finns marginella förbättringar att hitta varje år. Det måste dock finnas något i F1-vattnet, kanske en önskan att hålla iterera och förnya sig som sporten själv, eftersom simuleringsmästarna på Frontier Developments har lyckats skapa och introducera meningsfulla och spännande förbättringar för sina kunder."

"årliga F1 Manager-titlar, och årets spel, F1 Manager 2024, deras tredje i F1 Manager-serien serien, följer efter ännu en gång. Vi har haft möjlighet att dyka in i lite av F1 Manager 2024 som en del av en förhandsgranskningssession för att kunna testa och sätta många av de nya funktionerna under några timmar. Även om det uppenbarligen fortfarande finns några konstigheter som serien har kämpat för att stryka ut ända sedan starten, har det här spelet potential att bli fantastiskt eftersom de nya funktionerna och systemen förändrar spelet på många sätt."

"Högst upp på den här listan finns spelläget Skapa ett lag. Detta är inte något nytt för simulerings- eller F1-utrymmet, eftersom vi har sett det användas på andra håll, men vad det gör är att kasta en massiv nyckel i de simulerade verken och öppnar dörrarna till nya personliga möjligheter på samma gång. Du kan skapa ett team från grunden. Du kan välja färger och namn, färgschema, logotypdesign, sponsorer, föraruppställning, design av tävlingsdräkter, hur bilen är byggd för att fungera. Om du kan komma på det, måste du förmodligen ta ansvar för det i det här läget. Det är utan tvekan mycket att hantera, men det är också mycket tilltalande att ha fullständig kontroll över ett team, och F1 Manager 2024 har alla verktyg på plats för att du ska kunna att göra detta. Men du måste vara smart oavsett din budget, för om du väljer två veteran förare, kommer båda att förvänta sig att vinna lopp och allt annat kommer att leda till frustration och splittring inom teamet. Om du trodde att ledningen av ett idrottslag som omsätter flera miljoner pund var svårt nog, försök nu att göra det samtidigt som du håller alla dina anställda glada. Det är konceptet med det nya mentalitetssystemet, där varje anställd, inklusive dina förare, kommer att ha en känslomässig status som ändras beroende på hur de behandlas och hur de presterar, teamets prestationer, kontraktsstatus, hur mycket de arbetar och så vidare. Om affärs- och ledningsstressen inte var nog, så kommer problemen under tävlingsdagen utan tvekan att pressa många över kanten. Frontier tyckte uppenbarligen att spelarna hade det för lätt under en Grand Prix, eftersom mekaniska fel nu har införts. I grund och botten, ju mer slitage din respektive bildelar utsätts för, desto mer sannolikt är det att de går sönder. Eftersom du bara har en viss laglig antal av varje del under en säsong, med fler tillgängliga till priset av straffavgifter, har du måste försöka få varje del att hålla så länge som möjligt, men oftast är det inte kommer med en stor risk och potential för ett misslyckande som kan avsluta ett lopp helt och hållet."

"Funktionen för mekaniska fel, i kombination med teamläget för skapare och den nya, mer detaljerade management-system innebär att F1 Manager 2024 kommer att bli ett verkligt stort steg framåt för framåt för serien. Det är inte perfekt på något sätt ännu, och vi märkte några problem med logotypen och anpassningssviten som var lite besvärliga att använda, och bilmodellerna under tävlingar klippa genom varandra och i allmänhet vara klumpiga, vilket har varit fallet med serien sedan starten. Vi förväntar oss att några av dessa problem kommer att åtgärdas ut före lanseringen, men annars verkar det som om Frontier vill få hoppet på Codemasters med F1-serien här. Det är en detaljnivå i det här spelet som de mer racingcentrerade serierna inte kan matcha, och vi hänvisar inte bara till simuleringselementen, utan även hur förarna och de anställda i teamet pratar med varandra för att dela viktig information med hjälp av rösterna från deras verkliga motparter, till exempel. Det bästa sättet att beskriva det här spelet och den här serien är att det är gjort för att riktiga F1-fans ska inse sina drömmar inom motorsporten, och årets upplaga vill ta det till en ny nivå."

Förtittar

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler