Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Summer Game Fest Swag Bag Unboxing och Unbagging

Vi tar en titt på några av de godsaker och prylar som vi fick under vår tid i Los Angeles för Summer Game Fest.

Audio transcriptions

"Okej, välkommen till vårt loft i LA. Fin bakgrund. Bakgrunden är inte viktig nu. Det som är viktigt är allt det som vi inte kommer att kunna ta med tillbaka i våra plan eftersom det bara är mycket utrymme, många föremål och några riktigt fina saker, några av de andra sakerna bryr vi oss inte så mycket om men vi vet inte vad vi ska göra med det. Vi kanske kan, jag vet inte, ge bort det. Kanske det är, det är värt att säga också innan vi går vidare, vi spelar in detta före börjar vår sista dag så det här är förmodligen inte alls, visar bara mängden av liknande tatueringar på många sätt som du får utdelade vid dessa evenemang men nej, vi ska visa det för dig. Vi har en hel del så vad vill du börja med med, Dov? Jag tror att vi börjar med swag-bagen. Vi fick en var, du såg när vi fick inloggningsuppgifterna, vi fick alla en biljett. Så, vad är det där? Det var det."

"Det är en Discord Nitro liten minifigur. Jag ska försöka slita ut den snabbt. Det är en handboxning, världsexklusiv, världspremiär.
Det är så vi gör, du vet. Då var det dags. Återigen, det är en hel del förpackningar för bara en liten snubbe. Åh, så där ja, han faller ut. Där har vi det, Discord Nitro. Vad sägs om det?
Du är söt, ja. Så förra året hade de inte så många swag bags så du var tvungen att vara riktigt snabb och veta vad man skulle få, annars skulle man missa det."

"Hello Kitty. Hello Kitty, och det här är faktiskt en Hello Kitty dubbel whammy, tro det eller ej.
Hello Kitty Island Adventure, några solglasögon, några klistermärken. En del av det här är belagt med embargo. Jag menar, om vi pratar om spelet, antar jag att det här bara är Hello Kitty licensgrejer. Vi har faktiskt sett några av de här sakerna, så vi fick, jag vet inte, jag tror att det här är, kanske ett klistermärke, jag är inte säker, men en Hyper Light Breaker-grej."

"Såg du det spelet? Det gjorde jag, jag såg det. Vi får prata mer om det en annan dag. En IM8 bit sak, några, jag tror att det är klistermärken också. Några Monster Hunter Wild-grejer och, åh, UFO 50 som ja. Det är ett konstigt litet indiespel som jag fick spela. Vill du prata om det? Massor av saker. Delta Force, så du har det här. Det här är intressant, för du har det här i remmen väskan, och jag har den här, du kan, snälla håll den, okej. Det här är, ja, klistermärken. Klistermärken är trendiga i år, men jag fick också den här hatten, som jag kan, och den här väskan, som är riktigt, riktigt konstig. Jag vet inte hur jag ska använda den. Det här är som, jag menar, det låter militärt när man går som, cluck, cluck, cluck, cluck, cluck, cluck. Jag slår vad om att de skulle släppa in dig på YouTube-teatern med den."

"Inga dåliga väskor. Lägg dig på marken. Det finns nåt inuti, men jag vet inte vad det är.
hur man öppnar den här. Kanske det. Åh, ja... Mer grejer. Det här är riktig valuta. Det här är faktiska valutan du får i spelet. Så, bara i fall att. Ett paket till. Bara ifall vi inte fick fick vi fler klistermärken, och det här är fint. Det här är som en konstbok eller nåt. Liksom en konstbok eller något, exakt, och ja, jag kommer inte att packa upp hela saken, men du vet, på tal om militär, nu när jag ändå är igång, kan jag också berätta att jag var på Treyarch. Så.., på Treyarch, fick jag, vad kallar du det här? Beanie? Bonnie? Beanie? Den här mössan, som är ganska cool. Jag ska ge den till min bror. Nämnde de faktiskt vad namnet på fraktionen är? Eller är det bortredigerat? Det är redigerat, och vi kommer att prata Xbox showcase någon annanstans, men jag gillade inte hur de hela tiden sa Activision och inte Treyarch. Det var Treyarch under det här spelet, men under den officiella presentationen sa de hela tiden Activision. Jag vet att det är som.., de kallar det Cerberus i några av de gamla spelen. Jag skulle bara inte kunna säga det. Jag hörde inte och sen fick jag den konstigaste tröjan nånsin. Jag vet inte hur jag ska bära den, om jag ska vara ärlig. Den..."

"såg cool ut när jag öppnade den, men det är en mellanstorlek. Det är en barnskjorta, Och nu det där. Den här skulle gå upp här, och jag kände mig superkonstig. Jag vet inte om jag ska använda den här, som pyjamas eller nåt. Verkligen konstigt. Det var det enda vi fick på Treyarch. Jag hade den här Tetris jubileumsgrej. 40:e, grattis på födelsedagen, Tetris. Det här är en riktigt fin hatt. Det här är en riktigt fin hatt. Och så fick jag den här muggen, som är en spelbar mugg. Ja, den har en USB-C-laddare, och så kan man ta en kaffe, latte macchiato, pistage, så klart. Och sen kan man göra som så här, och sen behöver man inte gå till jobbet alls. Och själva väskan är riktigt fin, med alla..."

"För alla tote-älskare där ute, ännu en tote-väska till samlingen. Ja, ja, ja, ja, ja.
Låt oss fortsätta med den här officiella swag-väskan. Låt oss få strumporna ur vägen. Åh, strumporna.
Så, de officiella Summer Game Fest-strumporna i år. Vi fick ett par förra året. Jag kan säga att det här är en ny modell. Det här är en ny version, som en ny kollektion, som våren, sommaren 2024. Tja, det är värt den mycket goda kvaliteten. Ja, det är det. Så de ska följa med mig hem. De var dock väldigt små, så jag var tvungen att ge dem till min dam, så. Och sedan några Netflix-spelsockor, som Netflix har en absolut höjdare på Summer Game Fest i år, så. När man tar på sig dem låter de."

"Har du provat den? Exakt, man gör, ba-boom. Jag har faktiskt inte tittat i den här lådan än, men det står att det är ett Standium hörlursstativ. Så vi tar en snabb titt. Jag står fortfarande upp. Samsung Gaming.
Samsung Gaming plast. Ja. Jag tänker inte montera den. Phantom Blade Zero, från Folk Over S-spelet. Shaving Blade, eller? Jag tror att det bara är... Åh, titta, det finns en... Åh, demokontroller."

"Intressant. Men nej, ja, lite konstverk, ser det ut som. Vykort. Ja, jag älskar honom. Älskar den där killen.
Älskar kung fu. Älskar honom. Första ättling. Vi kan göra lite av en First Descendant dubbel whammy här, Är det så? Jag tror att det här... Är det här ett iPhone- eller iPad-fodral? Jag tror det är det, eller hur?
Intressant. Det är lite av en... Det är riskabelt, för storleken skulle vara... ...skulle skilja sig från varje..."

"Ja. Jag har inte heller en iPad, så jag har inte så mycket nytta av den, men den är cool ändå.
Vi håller oss till First Descendant-grejen, för de skickade också hem mig med en termos från mitt möte.
Det här är faktiskt lite intressant för mig, för det finns en liten historia för termosar på Summer Game Fest, för när jag förhandstittade på Alan Wake 2 här förra året skulle jag få en termos, men Remedy hade konfiskerat dem alla av tullen, så jag fick inte min termos, men i år har jag fått en."

"Så... Termosar är de nya muggarna, som var de nya t-shirtsen i videospelsindustrin. Vi fick alla t-shirts först, svarta t-shirts med logotypen, sedan fick vi alla muggar för kaffe, och sedan fick vi alla termosar för de senaste två åren, tror jag. Ja, och på tal om First Descendant, så skickade de också en fin liten fläkt, du vet. Den fungerar! Den är USB-driven. Mycket användbar för LA när det är varmt, särskilt."

"Jag är ett fan av din fläkt, och du har varit väldigt varm här. Det har faktiskt varit kallt, men för honom var det 40 grader, så...
Och sist, vi fick en till Hyper Light Breaker-pin och några Netflix-pins, som vi har, ja, några olika spel.
Jag tror att ett av dem är Arranger."

"Arranger?
Längst upp till höger.
Det är det! Underbart spel. Vi ska prata spel, men absolut härligt Nintendo-liknande spel.
Och där är den faktiska swag-bagen, och återigen, det är som en stor tygkasse, antar jag, så varsågod. Där är den faktiska swag-väskan för Summer Game Fest, och jag har några andra godsaker som jag ska visa er snabbt. Monster Jam Showdown-hatt, En riktig truckerkeps med baksida, du vet, så..."

"Det är inte för varmt för dig, eller hur?
Du kan sätta fläkten här på baksidan, så här, och den kommer att gå igenom.
Jag har en riktigt högkvalitativ Yeti-termos här, märkt med New World Aeternum, så, du vet, ganska cool.
Det är en mycket högkvalitativ termos, men jag är inte säker på att jag kommer att kunna ta med den hem."

"Den är ganska stor. Vi får se.
Jag mår dåligt över allt det här, faktiskt, redan.
Och för att hålla fast vid Amazon-temat fick jag också en fin, härlig anteckningsbok från Throne & Liberty.
Det ser bra ut."

"Det är en mycket högkvalitativ liten anteckningsbok. Med färgade sidor och allt, så fint.
Och så det sista från mig, dubbel whammy från folket över på Reflektor när det gäller Unknown 9 Awakening.
De gör en multimedial strategi med sitt spel.
Det visste jag inte."

"Ja, så det handlar inte bara om spelet. De har serietidningar, de har alla de här olika sakerna, sätt att berätta historien, och allt är tematiskt sammankopplat.
Och spelet kommer ut i... Jag tror inte att de har satt ett datum, men det är senare i år.
Men du kan redan nu börja uppleva berättelsen med serietidningen."

"Låt mig visa det. Låt mig visa det. Ja, jag ska visa det.
Mycket bra liten serietidning, verkligen.
Och de har många planer. De har till och med podcasts som de har gjort.
Hela säsongen av podcasts redan ute."

"Och, du vet, det är huvudpersonen i spelet från Unknown 9 Awakening som spelas av häxorna, Anya Chilotra.
Ja, och hon är faktiskt lokal för mig.
Hon föddes i Wolverhampton, där den fotbollsklubb som jag stödjer har sin bas.
Så, du vet, cirkeln är sluten."

"Det sista från mig, faktiskt, för att hålla fast vid temat Unknown 9.
Jag fick också det här från dem.
Först och främst, väskan är underbar.
Jag är inte säker på vad jag ska göra med den, om den överhuvudtaget kommer tillbaka till mig."

"Men det är en fin liten väska.
Och så en plånbok.
Så det är en okej plånbok, du vet, det är en okej kvalitet plånbok.
Jag hade en annan plånbok, men jag kan inte visa dig den."

"För att vara rättvis har vi nog brutit många embargon när det gäller...
Nej, vi har inte publicerat det här än.
Jag skulle säga att de här artiklarna inte är belagda med embargo alls.
De rör licenser och spel som vi inte kan prata om ännu."

"Men jag skulle säga att alla och deras mammor redan har spelat in det här.
Så du kan visa den också.
Ska jag gå och hämta den?
Ja, det ska jag."

"Världspremiär förbjuden konfidentiell Kim kommer att döda oss-grej.
Snabbspola till Ben.
Så alla vet att det kommer.
Dragon Ball."

"Dragon Ball Sparkling Zero.
Jag har kallat den Sparkling Zero på grund av färgen.
Ja, samma här.
Glittrande.
Jag tycker Sparkling låter bättre personligen, men jag är ingen Dragon Ball-kille."

"Det är som med blixt och blixt.
Blixten låter som...
Jag tänker inte visa dig det här kortet eftersom det har att göra med saker som inte berör allmänheten.
Men jag ska visa dig vad som finns i lådan."

"Vad är det i lådan?
Det är en fin liten plånbok.
En av de här snygga där korten inte går att fästa.
De går in på ovansidan."

"Det är inte en del av den officiella Swap Bag.
Jag vill ha den nu.
Ja, jag tror att du sätter i dem så där och sedan drar du i den så där och den skjuter upp dem och du kan dra ut dina kort.
Så det är säkert."

"Också för visitkort, antar jag.
Har du ett visitkort?
Och sen gör man så här, gör det, gör det, visa det, visa det.
Det är en trevlig liten sak."

"Fin liten plånbok.
Fin liten låda.
Trevligt sätt att visa upp Dragon Ball-samlingen.
Så ja, det är en bra liten jul i juni-grej vi har här."

"En hel del saker som förmodligen inte kommer att kunna komma tillbaka med oss.
Vi har bara en resväska var.
Jag kan säga att vi har mer swag i år än vi hade förra året.
Och jag tycker att det är bra."

"Förra året var det inte lika bra, men vi fick Cyberpunk 2077 art book, som var väldigt, väldigt lyxig, tjusig.
Men annars är det riktigt trevligt.
Innan du går har vi en sak till åt dig.
Vi glömde helt bort det här."

"De delade ut dessa till alla.
För alla som skulle gå på i stort sett alla typer av Xbox-grejer, tror jag det var, förutom det första vi gjorde.
Men hur som helst, det här är en fin liten jacka som de skickade oss, eller gav oss.
Den har ett Xbox-märke på sig, så här."

"Och på ena ärmen finns Bethesda, och jag antar att det är motsvarigheten till Activision.
Redigerat.
Redigerad, förlåt.
Blizzard, och sedan Xbox Game Studios."

"Och de har alla kardborreband så att du kan flytta upp eller ner dem, eller bara ta bort dem när studiorna stängs ner.
Tack så mycket, Bethesda.
Tack för er tjänstgöring.
Det är en intressant jacka, för den är..."

"Det ser ut som passiva färdigheter för din karaktär, att du tar bort din...
Ja, och vi har fickor, men de går inte att stänga.
De funkar inte.
De stängs inte."

"Det är en intressant jacka.
Den tvättas i maskin i kallt med ljusa färger, blek inte.
Den är fin om du gillar jackor.
Den kommer att smälta."

"Exakt.
Låt mig visa...
Ja, det är jag.
Det verkar som om alla har en sån här.
Gick till antingen showcase, eller en av mixarna, eller något liknande, som Microsoft höll."

"På den stora fina teatern som de gjorde.
Och de jobbar inte med fickor.
Japp.
Som av en händelse är det enda du inte kan stjäla själva Xbox-varumärket, men du kan stjäla alla de andra."

"Snyggt! Ja..."

Summer Events

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler