Svenska
Gamereactor
Videos
Goat Simulator 3
HQ

Goat Simulator 3 Mobile (Gamescom 2023) - En galenskap i fickformat kommer!

Den hyllade uppföljaren till en av tv-spelsbranschens galnaste serier kommer äntligen i en bärbar version i fickformat så att vi kan njuta av dess galna upptåg var som helst, när och hur vi vill. Vill du veta vad vi tyckte om den här versionen när vi testade den under Gamescom 2023? Kolla då in vår video!

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna till en helt ny, du förväntade dig inte detta, en helt ny Gamereactor Gamescom Impressions-video där vi idag, även om vi avslutade dessa videor för ett par veckor för några veckor sedan, är vi här för att meddela att ja, idag har Goat Simulator 3 på mobilen tillkännagivits och ja, vi spelade det på Gamescom 2023. Så det är därför vi laddar upp den här videon idag, den 25 oktober eftersom det har tillkännagivits idag och vi inte kunde säga något, men här är vi tillbaka igen för att dela med oss av våra egna intryck av denna mobilversion av den galna simuleringstiteln."

"Tja, simulering, vi ska prata om det här. Om du inte känner till huvudtiteln, den titel som vi pratar om, så har den redan funnits tillgänglig på PC och på konsoler, om jag inte har fel. Nåväl, Goat Simulator 3 är ett sandlådeäventyrsspel i tredje person där du får bli en get, om du inte förväntade dig det. Och ja, i princip ska vi köra utan körkort, mörda getter, orsaka kaos, slutföra konstiga uppdrag, upptäcka en massa konstiga mysterier och, tja, bli överraskade hela tiden av de olika händelser som vi kommer att få uppleva där. Ja, de vanliga getgrejer, eller hur? Vad gör man som get? Bara alla saker. Om du inte känner till titeln, bör du veta att dessa spel är, ja, supergalna spel. Huvudspelet, faktiskt, Goat Simulator, började som ett aprilskämt, okej? Idén kom från ett speljam och i princip var det ett aprilskämt. Men det var supercoolt, folk gillade det mycket och de bestämde sig för att fortsätta med titlarna. Och det är i princip vad vi har gjort sedan de släppte Goat Simulator och sedan de släppte de följande uppföljarna, okej? Så, nu när du mer eller mindre känner till spelets sammanhang, bara om du inte känner till basspelet eller PC-versionen, nu kan vi säga att, ja, Goat Simulator 3 på mobilen kommer att bli släppas. Vi vet inte exakt när, men det kommer att släppas vid någon tidpunkt och på mobiler."

"Så vad är då den största skillnaden eller vad är nytt i den här mobilversionen? Kommer den att vara samma spel, Rebecca? Vi vet ingenting. Okej, jag är här för att berätta allt det där.
Oroa dig inte, Rebecca. I grund och botten kommer vi att spela exakt samma spel, okej? Det handlar inte om att experimentera något nytt, det handlar bara om att ta med det roliga från PC-versionen till mobilen. Så, i princip, vad kommer vi att hitta i den här mobilversionen? I grund och botten, getter. Ja, överraskning."

"Samma öppna värld att utforska, samma karta, samma utmaningar och hemligheter att avslöja som PC- och konsolversionerna av Goat Simulator 3, okej? Självklart kommer vi att hitta kaos.
Vi kommer att hitta kaos helt ensamma eller med en vän, men bara med en vän, okej? Därför att det är, skulle jag säga, den enda skillnaden mellan PC-versionen och mobilversionen."

"I det här fallet, i mobilversionen, kommer vi bara att, ja, vi kommer bara att kunna, ursäkta, vi kan bara spela med en vän till och det var en skillnad mellan PC och mobil eftersom vi på PC kunde spela med upp till fyra spelare, okej? Vi kunde spela själva med tre fler vänner och nu kan vi bara spela med en till via lokal co-op, okej? Men det är fortfarande roligt, okej? Jag kan försäkra dig. Jag spelade faktiskt med en medlem i utvecklingsteamet och det var superkul att bara, ja, gå vilda och föra kaos till staden och bli förvånad över galna saker man kan göra som get, så oroa dig inte för det. Och, ja, vad mer kan vi hitta i den här versionen? I grund och botten, ja, även om du bara kan spela med en vän, som jag just har sagt, kan du bryta upp den vänskapen med de olika minispelen som spelet har på gång att erbjuda dig och i princip bara, ja, anpassa din get hur du vill, ha kul, slutföra de uppdrag du vill, klara de olika utmaningarna med bäst poäng osv."

"Njut av den konstiga, galna, vansinniga och roliga fysiken som spelet har och i princip, som jag har sagt, exakt samma upplevelse som på PC men på era mobiltelefoner och bara med en vän till istället för tre till, upp till tre till, okej? Men jag måste säga att även om, i mitt eget fall, inte är så bekant med mobilspel. Jag brukar inte spela mobilspel för att jag blir uttråkad eller för att jag inte känner mig bekväm, etc. Men jag måste erkänna att det här gången spelade jag det här spelet på en mobiltelefon och det var verkligen, verkligen bekvämt, alla kontroller och all mekanik kändes riktigt, riktigt bra på mobiltelefonen, som var en överraskning för mig eftersom jag, som jag har sagt, inte är van att spela mobilspel på en smartphone eller en telefon eller något annat. Och det var en positiv överraskning, en bra överraskning. Och det var faktiskt påminner mig definitivt om basspelet, naturligtvis, eftersom det är samma spel. Men ja, verkligen, Jag spelade det och det är helt samma upplevelse, samma uppdrag, eftersom jag inte vet inte om du kommer ihåg, men jag spelade Goat Simulator 3 på PC. Jag vet inte hur länge sedan det var, men jag spelade det när det släpptes, antar jag. Och, ja, jag kunde på Gamescom 2023 spela exakt samma samma uppdrag som jag spelade på PC när PC-versionen släpptes. Så ja, verkligen, om du vill samma upplevelse, men på ett bärbart sätt, så kan du få det med den här mobilversionen. Så om din fråga är om jag kommer att kunna spela upp samma upplevelse eller få samma upplevelse som en PC-spelare? Ja, du kommer att kunna få det eftersom det är exakt samma sak. Spelet fungerar perfekt. Det var inte laggigt alls, trots att vi har spelat i det här multiplayerläget."

"Det var inte laggigt alls. Allt fungerade perfekt. Och det var en riktigt, riktigt rolig upplevelse där på Gamescom 2023. Så om du gillade Goat Simulator 3 på PC eller konsoler, om du inte känner till titeln, men du vill ha något nytt, du vill ha något vilt att spela med en vän hemma hos dig, till exempel, eller vad som helst, då är det här ett riktigt, riktigt bra bra spel att prova med en vän, och ni kommer att skratta mycket. Det är helt galet."

"Förvänta dig inte att det ska vara superallvarligt eller så. Förvänta dig inte att det ska hitta någon mening med vad du är gör. Ha bara roligt. Fortsätt bara. Skratta med din vän och prova den här bärbara versionen, som ser riktigt, riktigt intressant ut. Som jag har sagt, i allmänhet skulle jag säga att min alldeles egna intryck var superpositiva, att jag inte förväntade mig det, att det var så tillfredsställande när det gäller kontroller, rörelse, etc., trots att det var en mobiltelefon, vilket man kan tro att kanske inte räcker till när det gäller komponenter osv. Och det kan vara lite laggigt, men det var det inte."

"Och alla kontroller, alla joysticks på skärmen, kanske du också kan tänka att de kan kännas lite tuffa, men det var de inte. Så oroa dig inte alls. Om du vill ha samma upplevelse eller vill upptäcka denna nya upplevelse för dig på din mobiltelefon, är detta är det perfekta valet för dig. Och tveka inte att bara prova, för du kommer inte att ångra det. Det fungerar perfekt. Det var jättekul. Det var superroligt. Och det är ett galet spel som jag uppmuntrar alla att prova åtminstone en gång i livet eftersom det är, jag vet inte, det är som något jag någonsin har provat förut. Och det får mig alltid att le och skratta så mycket för det är helt galet. Och jag vet att jag har sagt det ordet så många gånger, men det är min alldeles egna beskrivning för det här spelet. Så där har ni det. Så, ja, jag skulle säga att det var det. Samma upplevelse, förutom att istället för upp till fyra spelare, skulle det den här gången vara upp till två, okej, via lokal co-op. Men i allmänhet kommer det att vara samma upplevelse i en riktigt bekväm och portabelt sätt för dig. Som jag sa har vi inget exakt datum, men vi får se, men jag tror inte att det kommer att ta så lång tid. Kanske nästa år. Jag vet inte. Jag har ingen aning, men vi har inget utgivningsdatum ännu. Återigen, jag uppmuntrar dig att prova det här spelet som utvecklats av Coffee Stain North, okej, och att prova den mobila versionen som kommer att släppas snart, låt oss säga, på iOS och på Android. Okej, så där har du det. Jag hoppas att du har gillat det. Jag hoppas att du kan prova det när det är officiellt släppt. Och jag hoppas att ni har uppskattat min mycket video med mina egna intryck och att vi ses i nästa. Vem vet? Kanske har vi fler överraskningar och kanske har vi fler hemliga tillkännagivanden att prata om här, i den här videon. Så håll ögonen öppna och kolla alltid in vår gamereactor.yourdomainofchoice för att, ja, ta del av alla tv-spelsnyheter, okej?
Tack så mycket för att ni kom hit. Vi ses i nästa Game Reactor-video. Bye-bye!"

Gamescom

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler